INEDIT 200 de timișoreni au pedalat în Piața Operei în cadrul unui...

INEDIT 200 de timișoreni au pedalat în Piața Operei în cadrul unui eveniment unic în țară FOTO

0
DISTRIBUIȚI

11202611_839278769498719_336279208304391182_n

Eveniment inedit organizat, sâmbătă seară, în Piața Operei de către Smartfit. 200 de timișoreni, majoritatea tineri, și-au dat întâlnire pe platoul din fața Teatrului Național pentru a participa la un maraton de cycling. Astfel, timp de două ore, participanții, încurajați de șapte instructori, au făcut mișcare în centrul orașului, în cadrul unei acțiuni unice în România.

Cei mai mulți participanți au rezistat eroic până la finalul evenimentului sportiv și au pedalat pe muzică, însă au fost și câțiva timișoreni care au renunțat pe parcurs. Însă bicicletele nu au rămas libere, asta pentru că o parte din trecătorii care s-au aflat astăzi în centrul orașului s-au grăbit să le încerce. Astfel, persoane în vârstă, copii sau femei pe tocuri sau îmbrăcate în blugi au pedalat, preț de câteva minute, în Piața Operei.

„Ne dorim să promovăm ideea de mișcare în orice context, de aceea ne-am hotărât să organizăm un eveniment outdoor cu o activitate indoor.


Am ales acest spațiu întrucât au avut acces la experiența aceasta cât mai mulți timișoreni. Vrem să promovăm un stil de viață sănătos. Acest eveniment este unul unic în țară datorită numărului de biciclete, 200 la număr. Este o bucurie și, în același timp, o tristețe să vedem faptul că aici sunt oameni care vor să participe la activitatea aceasta și nu le putem pune la dispoziție o bicicletă. Sperăm ca la următoarea pedalare să avem mai multe biciclete”, ne-a spus Alexandra Ștefan, reprezentant Smartfit.

Foto: Smartfit

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.