Jandarmii au făcut senzație la AccesArt 2015. Cum și-au arătat latura sensibilă...

Jandarmii au făcut senzație la AccesArt 2015. Cum și-au arătat latura sensibilă GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1808482296">

acces art jandarmi (10)

Parcul Botanic din Timișoara a fost invadat în acest weekend, pașnic, de zeci de ateliere, reprezentații și expoziții, în cadrul celei de-a VIII-a ediții AccesArt.

Momentul inedit al zilei de sâmbătă a fost reprezentat de sosirea în parc a unei grupe de luptători din cadrul Jandarmeriei Timișoara, complet echipați, de la casă la pistolul de la brâu. Cei șapte, pregătiți așa pentru că de la AccesArt plecau direct în misiune, au fost deliciul atelierului de colaj din cadrul festivalului. Oamenii legii au intrat imediat în atmosferă și s-au pus pe decupat, iar în două ore și-au prezentat lucrările, care au fost foarte apreciate de public.

Atelierul de colag a fost un bun prilej de a lega noi prietenii și pentru trei sârbi din Novi Sad, porniți în călătorie pentru a descoperi Timișoara.

Festivalul AccesArt continuă și duminică în Parcul Botanic, ediția a VIII-a fiind organizată de Fundația Rubin cu sprijinul Primăriei Municipiului și al Consiliului Local Timișoara.

Foto: Denis Budău / AccesArt

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.