KITSCH Un consilier judeţean cere amenajarea unei pieţe volante în Muzeul Satului....

KITSCH Un consilier judeţean cere amenajarea unei pieţe volante în Muzeul Satului. Cine a fost împotrivă şi când se va supune la vot proiectul

0
DISTRIBUIȚI

piata volanta 1

Un consilier județean al PNL vrea să ducă kitsch-ul dincolo de orice limită în urbea de pe Bega. Tiberiu Lelescu a propus astăzi la plenul CJT ca în incinta Muzeului Satului să fie amenajată o piață volantă. „Am discutat cu domnul director de la Muezul Satului Bănățean care a îmbrăţişat ideea că producătorii de legume şi fructe de la nivelul judeţului Timiş nu au unde să desfacă producţia. Prin grija Primăriei Timişoara care a făcut două pieţe volante. Am dori ca prin bunăvoința noastră având în vedere că acolo există o comunitate care nu are ieşirea la piaţă am dori ca la nivel de Muzeu al Satului să amenajăm duminica şi sâmbăta o piaţa volantă unde să se poată vinde legume şi fructe”, a spus acesta.

Șeful CJT, Titu Bojin a explicat că „trebuie să ajungem până la Muzeul Satului cu Comisia de Agricultură să vă puneţi de acord.(…) Va trebui să avem o procedură legală, să facem o hotărâre pentru data de 15 când va fi consiliul judeţean viitor prin care să stabilim tarife modice şi să vedem care este spațiul pieţei.


Eu sper să o permanentizăm în parcarea din faţa muzeulu, nu trebuie neaparat să fie în curtea muzeului. Trebuie să discutăm cu Primăria Timişoara”.

Adrian Pau, consilier PSD a spus că „parte dintre noi nu înțelegem ce înseamnă obiectivul de activitate al muzeului. Trebuie să sprijinim agricultura, dar nu putem desfășura activități comerciale la muzeu. Vreau să spun că domnul director Dan Radosav nu îmbrățișează această idee, nu este una constructivă. Să nu transformăm locurile de cultură pe care încă le mai avem în orașul acesta. Avem atatea piețe care nu sunt exploatate cum trebuie și unde poliția ar trebui să vină după comercianții care își fac de cap. Ca membru în consiliul de administrație vreau să vă spun că nu se îmbrățișează ideea de către muzeu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.