La Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean din Timișoara s-au reluat...

La Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean din Timișoara s-au reluat operațiile. Ce a dezvăluit Mihai Ionac

4
DISTRIBUIȚI

mihai ionac

La Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean din Timișoara s-au reluat operațiile. Medicul Mihai Ionac, șeful Clinicii, susține că a primit materialele necesare abia miercuri, fix în ziua controlului ordonat prin intermediul Direcției de Sănătate Publică, de ministrul Sănătății.


Ca atare, în a doua parte a săptămânii trecute, au fost reîncepute operațiile complicate de reconstrucție vasculară.

”Am reluat operațiile și începem să recuperăm. Am făcut deja șase reconstrucții vasculare, azi mai avem programate trei, iar alte trei, mâine”, a declarant doctorul Ionac. Acesta spune că după ce, la începutul săpătămânii trecute,a cerut ministrului Sănătății deblocarea situației, s-a trezit cu un control în clinică, care a constatat că materiale necesare erau venite, fără să noteze faptul că acestea veniseră cu foarte puțin timp înaintea ajungerii comisiei de control.

”Controlul DSP trimis de Minister, a constatat că materialele medicale existau. Dar ele veniseră în aceeași zi cu controlul, cu puțin timp înainte. Acest lucru nu a fost reținut”, a spus Ionac.

Potrivit acestuia, în clinică sunt acum fire de sutură pentur reconstrucția vaselor sanguine, însă în continuare lipsesc alte materiale.

4 COMENTARII

  1. si fata mare se vaita pana accepta situatia,ba nu e buna pozitia ,ba asa ea nu sta , ba isi aduce aminte de mamasa ,ba ca ea nu e curva… si altele.el si-a adus aminte ca nu mai poate trimite pacientul la farmacia lui matusasa

  2. Auzi doctore, de ce nu povestești tu populației ca, deși ai avut de toate pe secție, ai preferat sa faci circ si sa te victimizezi, băgând pacienții in fata sa plângă pe la reporteri cu toate poveștile pe care le turnai in urechi bieților oameni. Si inca ceva: in loc sa operezi, chiar si in a treia zi, ai preferat sa faci cursuri cu rezidenții, chiar si cu mine. Ca atare, stau si te întreb, d0ctore: atunci, cand ai ținut cursuri si nu ai operat, viața pacienților nu a mai fost pusă in pericol, ca i-ai amânat la sala? Ești atat de ipocrit. Nici nu ma mir ca toți fug de tine. Si cand spun toți, înseamnă toți, belive me.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.