La parfumerie sau secretul locului unde răsfățul este la prețuri mici

La parfumerie sau secretul locului unde răsfățul este la prețuri mici

0
DISTRIBUIȚI

 

la parfumerie 2

Există în Timișoara un loc unde răsfățul îl găsești la prețuri mici – La parfumerie. Aici găsești cadoul ideal, tentaţia perfectă, bijuterie în formă lichidă, obiect al pasiunii, poezie olfactivă, în toate ipostazele reuşeşte să ne aducă bucurie în suflete. Fie că ne place sau nu, trebuie să recunoaştem că parfumul ne poate face ziua mai bună, ne inspiră, crează senzaţii şi adaugă o nota de eleganţă celui care îl poartă. De la produse de nişă, lansate în colecţii limitate, până la cele mai vândute mărci de pe piaţă, toate se regăsesc pe laparfumerie.ro. Parfumuri unice cum ar fi Excentric Molecules, branduri exclusiviste artizanale, artistice şi în cantităţi limitate precum  L’Artisan Parfumeur, Montale, Mancera, Serge Lutens sau Amouage, parfumuri ale celebrităţilor, de la Coco Chanel la Jennifer Lopez, plus multe alte branduri, toate sunt la câteva click-uri distanţă pe laparfumerie.ro.

Acum site-ul și-a deschis și primul magazin, în centrul Timișoarei.


Un adevărat mall al parfumurilor, locul ideal de shopping, cu produse de cea mai bună calitate, cu preţuri excelente şi livrare promptă, cu bonusuri şi cadouri surpriză. laparfumerie.ro este un retailer online românesc de parfumuri şi cosmetice profesionale, cu siguranţă un nume pe care trebuie să-l reţineţi şi să-l accesaţi.

Onestitate, integritate şi loialitate sunt principiile pe care s-a ridicat acest brand. “Un parfum trebuie să vă facă să zâmbiţi, să vă inducă o stare de bună dispoziţie şi însemne ceva special pentru dumneavoastră. Misiunea noastră este să vă oferim ceea ce vă doriţi şi chiar mai mult. Puteţi alege parfumul preferat plus garanţia unui produs de calitate la preţ accesibil. Vrem să fim primul nume atunci când vă gândiţi să cumpăraţi parfumuri şi cosmetice din magazin sau online” spun cei de laparfumerie.ro.

Laparfumerie.ro se adresează atât persoanelor fizice cât şi persoanelor juridice. Oferta de cosmetice profesionale este extrem de competitivă şi cuprinde o gamă diversificată de branduri precum  Schwarzkopf Professional, Farouk System CHI, Revlon, Orofluido, Redken, Matrix, TIGI, Tangle Teezer. Preţurile sunt cele mai mici de pe piață, aceleaşi atât online cât şi în magazinul din Timişoara, recent deschis pe strada Carol Telbisz, nr. 3. Direct în magazin poţi apela cu încredere la un consultant de specialitate care te ajută să testezi produsele şi să faci alegerea perfectă.