Maria Grapini lovește dur ALDE: a depus solicitare ca fostul sediul al...

Maria Grapini lovește dur ALDE: a depus solicitare ca fostul sediul al PC să revină Primăriei Timișoara și ca Nistor Geană să fie exclus din CLT. Cum se apără noii șefi ai formațiunii

0
DISTRIBUIȚI

grapini

Start dificil pentru noul ALDE la nivelul județului Timiș. După ce în urmă cu două zile noul președinte al PC nu a reuşit să intre în sediu, din cauză că Maria Grapini, fost președinte la formațiunii la nivelul județului, a luat cheia cu ea la Bruxelles unde munceşte ca europarlamentar.


Noul președinte Ion Davițoiu a solicitat ca la fața locului să vină poliția plângându-se că are nevoie să între în sediu să facă o ședință.

Politician cu state vechi, Maria Grapini nu s-a lăsat și a anticpiat momentul, depunând la Primăria Timișoara nu mai puțin de două solicitări. În prima fosta conservatoare a cerut ca vechiul sediul al PC să revină din nou Primăriei Timișoara și ca municipalitatea să decidă dacă este nevoie ca acesta să revină noii ALDE. Mai mult, Grapini a depus și o solicitare ca fostul consilier local Nistor Geană să rămână fără sprijin politic din partea partidului cu scopul de a fi exclus din CLT.

Daviţoiu a menţionat că a depus la Primăria Timişoara documente prin care cerea ca sediul partidului să rămână la PC şi ca Nistor Geană să poată rămâne consilier, având în vedere că Geană s-a alăturat PLR. La rândul său, Petru Ehegartner, președinte ALDE Timiș a spus că partidul nu va fi afectat de aceste scandaluri, deși ele sunt interesante pentru presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.