„Masa săracilor”, un gest mic care poate schimba viața unor familii amărâte...

„Masa săracilor”, un gest mic care poate schimba viața unor familii amărâte din Timișoara. Cum puteți ajuta

0
DISTRIBUIȚI

masa de craciun oferita de clubul lions saracilor 01 p

O masă caldă în fiecare săptămâna pentru familii defavorizate din Timișoara și o comunitate de ajutor reciproc. Aceasta oferă “Masa săracilor”, o campanie caritabilă naţională care îşi propune ajutorarea persoanelor din familiile defavorizate, prin oferirea de hrană caldă.

La Timișoara proiectul a fost lansat în urma cu câteva zile, organizator fiind Asociația Sfântul Acoperamânt al Maicii Domnului. Printr-o campanie pe Facebook asociația a făcut apel la voluntari pentru donații in lei, alimente si benzină.


Pe lângă pregătirea mesei, există și alte proiecte de ajutor: ”Adoptă un bunic”, proiect în care bătrânii vor fi vizitați acasa sau la centrul de îngrijire împreună cu copiii doritori care vor experimenta astfel bucuria unei fapte bune, colectarea și distribuirea de haine și încălțăminte familiilor defavorizate, mai ales cele cu copii., ajutor în gospodarie pentru persoane în vârstă de către voluntari.

Cei care doresc să facă acest lucru pentru săracii din localitatea lor sunt sfatuiti să gătească pentru început la ei acasă, în familie, câte o porţie de mâncare de persoană, în plus, pentru o familie defavorizată de maximum 5 persoane care locuieşte în vecinătatea lor şi să contacteze telefonic organizatorii la 0755-068411 pentru înregistrare pe situl campaniei. Costul total de start al campaniei pentru o lună este de 60 lei se specifica pe site-ul campaniei.

Cei interesați găsesc detalii aici. Campania se derulează în acest moment și în Satu Mare, Cluj Napoca, Floreşti şi Turda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.