Melodia timişorenilor Sean Norvis şi Lil’Lee, inclusă pe mai multe compilaţii internaţionale...

Melodia timişorenilor Sean Norvis şi Lil’Lee, inclusă pe mai multe compilaţii internaţionale cu hiturile verii VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

lileeO nouă melodie fabricată în Timişoara a fost inclusă în mai multe compilaţii internaţionale care cuprind cele mai mari hituri ale acestei veri, printre acestea numărându-se 40 Dance Summer Hits 2015, Electro Dance Movement – EDM Summer Party 2015 sau Sinfonylife Records Summer Compilation 2015 (Selected by Fonzie Ciaco).

Solista Lil’Lee s-a născut în Timişoara şi de-a lungul anilor a realizat o serie de single-uri în colaborare cu diverşi artişti. Primul ei turneu s-a derulat la sfârşitul anului 2008, când a cântat în SUA, pentru comunităţile româneşti din Chicago, Cleveland, Philadelphia, Washington, Las Vegas, Los Angeles şi Miami.


Un an mai târziu a scos single-ul „Another Toy” împreună cu Geo Da Silva şi Alex Guesta. Pe data de 31 decembrie timişoreanca a cântat în cadrul spectacolului Dubai World Record Show, care a fost transmis de peste 120 de televiziuni în toată lumea. La sfârşitul lunii mai, Lil’Lee (care trăieşte actualmente în Dubai) a editat piesa Pieces Of Me, alături de Sean Norvis.

„«Piece of me» este o colaborare născuta peste noapte, datorită energiei lui Sean si a creativității mele, un proiect muzical drag sufletului meu, care prinde contur în Italia şi aduce un feedback pozitiv! O piesă de vară pe care mi-o imaginez toridă şi plină de sexualitate… de aici şi «Piece of me». Sperăm să placă şi în România”, ne-a declarat artista.

Producătorul şi DJ-ul timişorean Sean Norvis are la activ, peste 70 de compoziţii proprii şi o sumedenie de cluburi unde a mixat. Melodiile sale au fost incluse în peste 20 de compilaţii apărute în străinătate, iar următorul său single va apărea peste trei săptămâni, „Sweet child of mine“ fiind o colaborare cu artistul canadian KP London.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.