„MERITOCRAŢIE” Nicolae Robu şi-a trecut la realizările de trei ani de mandat...

„MERITOCRAŢIE” Nicolae Robu şi-a trecut la realizările de trei ani de mandat rezultatele rugbyştilor şi salvarea Colterm-ului, iertat de 80 de milioane de lei de guvern

1
DISTRIBUIȚI

robu mana 1

Aşa cum a promis acum aproximativ două săptămâni, primarul Timişoarei, Nicolae Robu şi-a publicat lista cu realizările din cei trei ani de mandat. Nu mai puţin de 40 de puncte numără mult aşteptatul raport al edilului, iar important de menţionat este faptul că în parte informaţiile prezentate pe Facebook se regăsesc şi pe panourile amplasate în urbea de pe Bega. Nu numai atât, dar, deşi astăzi a avut loc un plen al Consiliului Local Timişoara, Robu a decis că sunt mai importanţi fanii de pe Facebook, care au primit raportul înainte aleşilor.

Edilul a bifat pe lista sa amenajarea / reabilitarea a peste 90 Km de trotuare pe un total de 194 de străzi , amenajarea / modernizarea a 5 sensuri giratorii, asfaltarea a peste 130 Km de carosabile (în echivalent bandă standard), pe un total de 288 de străzi sau crearea prin amenajări specifice a peste 4.100 locuri de parcare.

Deşi pentru demolarea „Acvariului” din centrul oraşului municipalitatea a dat la schimb trei terenuri în valoare de peste un milion de euro şi tranzacţia este achetată de DNA, Robu încă susţine că totul a fost făcut fără vreun cost.


Mai mult, primarul nu se sfieşte să anunţe la realizări amenjarea Pieţei Iosefin făcută de fosta administraţie Ciuhandu, reabilitarea tramvaielor care încă nu au sosit în urbea de pe Bega şi construirea Centrului de Competenţă în Automotive sau construirea Incubatorului de Afaceri Dumbrăviţa.

Chiar dacă Colterm şi RATT au mari probleme financiare, edilul-şef scrie că acestea au fost aduse pe linia de plutire. Robu nu menţionează niciun cuvânt despre faptul că Colterm a fost scutită de datorii de 80 de milioane de lei de către guvernul Ponta.

Halucinant este faptul că primarul bifează la realizările sale performanţele echipelor locale de sport. „Relansarea rugby-ului, baschetului şi handbalului şi obţinerea de performanţe excepţionale în rugby şi baschet: câştigarea campionatului şi cupei României la rugby, respectiv a cupei României la baschet”, scrie Robu, fără a menţiona că RCM este susţinută în mare parte de mediul privat. Lista întreagă de realizări poate fi consultată aici https://www.facebook.com/nicolae.robu.tm2/posts/929892557075125

1 COMENTARIU

  1. Oare când își va asuma Primăria vina în ceea ce privește neplata de către antreprenorii de carton a subcontractorilor de la INCUBOX și nu numai? De ce nu sunt sesizate organele abilitate în privița deturnării de bani publici și Europeni de către SAIFTIM S.A. și nu numai?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.