Mesaj pentru frumoasa PSD Timiş: trezeşte-te, prinţeso, că prea te bate Nicolae...

Mesaj pentru frumoasa PSD Timiş: trezeşte-te, prinţeso, că prea te bate Nicolae Robu!

0
DISTRIBUIȚI

loredana codrut

Acum ceva timp scriam un alt editorial despre somnul PSD Timiş. Mărturisesc că mi-ar fi plăcut ca astăzi să nu fiu nevoită să mă repet, dar trebuie să o spun din nou: PSD Timiş doarme.

Mă uit puţin în spate şi mă gândesc la alegerile electorale când, pe bază de porecle, am avut de ales între Santa Klaus şi Mickey Mouse. Îmi cer scuze, ştiu că interesul e să ne jignim, că liberalii afiliaţi la PPE nu mai au loc de pesediştii, care, vezi Doamne, se trag din PCR, dar chiar aşa? Să ne reducem la atât? E ca şi cum te târâi prin gunoi luptând ca să araţi că eşti curat.


Iar culmea e că românilor le place.

Mă doare fix în cot de demisia lui Ponta. De ce? Pentru că se vede cu ochiul liber. S-a ieșit în stradă să îl schimbăm pe Boc, apoi l-am vrut jos pe Băsescu, că va fi mai bine. Eh, acum avem alţii și nici aşa nu e bine. Politica din România, bazată pe fuga după caşcaval şi pe scuipatul pe principii de dragul funcţiilor, făcută de marionete care tac ca să obţină ce vor, e la fel ca sistemul socialist. Se va duce dracului. Păcat că ne ducem și noi cu ea.

Revenind în plan local, de multă vreme nu mai ştiu nimic de PSD Timiş. Să fie, din nou, vreo două luni în care nu am văzut nicio conferinţă de presă. De admirat totuși că pesediştilor le place somnul de acasă şi nu din deplasări pe bani publici. Poate băieţii social-democraţi au obosit după vreo două săptămâni în care i-au răspuns edilului Nicolae Robu, punctual, la fiecare atac.

Problema nu e că PSD Timiş doarme, am mai spus, şi liniștea e bună. Probema e alta. Că partidul ăsta VISEAZĂ în mod stupid şi naiv că va câştiga alegerile pentru Primăria Timişoara în 2016. Ăsta ar fi un miracol. Cum? Cum, când voi sunteţi absenţi, când nimeni nu ştie nimic de candidaţii voștri? Cum, atunci când zi de zi presa e plină de articole cu Nicolae Robu, care, vrem nu vrem, comunică voios şi constant, intrând astfel în subconștientul alegătorilor? Prinţesa PSD Timiş ar face bine să facă rabat de la fondul de ten al viselor, să se spele cu apă rece pe faţă şi să se pună pe treabă, dacă vrea, nu să câştige Primăria Timişoara, căci spun eu că asta nu se poate, ci să nu bifeze un nou scor penibil ca la alegerile pentru preşedinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.