Ministrul Sorin Grindeanu ia apărarea șefului de partid: „Ne îndreptăm spre situaţia...

Ministrul Sorin Grindeanu ia apărarea șefului de partid: „Ne îndreptăm spre situaţia în care Justiţia şi politicul se amestecă periculos”

0
DISTRIBUIȚI

bojin, grindeanu si ponta p

Ministru al Comunicațiilor și președinte al PSD Timiș, Sorin Grindeanu a transmis astăzi un mesaj de susținere pentru Victor Ponta, șeful său atât pe linie de partid, cât și în actualul guvern.

Într-un comunicat venit ca reacție la declarațiile lui Victor Ponta după ședința liderilor coaliției de guvernare, Grindeanu (foto, dreapta) își exprimă opinia că pe nimeni nu interesează adevărul și că acțiunea în justiție împotriva premierului nu este altceva decât un joc politic, unul fără precedent.

„Mesajul transmis astăzi de Victor Ponta este unul cât se poate de clar, care ar trebui să intereseze pe fiecare cetăţean al României.


Astăzi, mai mult ca niciodată, trebuie să avem o discuţie mai largă despre democraţie şi drepturi cetăţeneşti – cazul Rarinca şi altele similare ne arată că o astfel de dezbatere onestă este necesară. Altfel, dacă ne vom face că nu vedem realităţile din jurul nostru, ne îndreptăm spre o situaţie în care Justiţia şi politicul se amestecă periculos. (…) Nu este deloc în regulă să soliciţi demisia unui om politic, în contextul în care acest lider politic nu a fost întrebat de cei care îl acuză care este poziţia sa faţă de acuzele care i se aduc. Dacă cineva l-ar fi întrebat pe Victor Ponta orice înainte să demareze această acţiune, nu cred că ar mai fi existat această cerere a urmăririi penale. Victor Ponta a arătat foarte clar astăzi acest lucru. Nimeni nu a întrebat, pentru că pe nimeni nu a interesat care este adevărul din perspectiva şi conform dovezilor deţinute de Victor Ponta. Or asta arată, din păcate, foarte clar că vorbim despre un joc politic fără precedent. Un Guvern, orice Guvern dintr-o democraţie funcţională, nu poate fi schimbat decât de către Parlament sau prin alegeri”, spune comunicatul semnat de președintele PSD Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.