Mormane de gunoaie și de bolovani în Piața Libertății, păzite de polițiștii...

Mormane de gunoaie și de bolovani în Piața Libertății, păzite de polițiștii locali. Vezi DEZASTRUL din centrul orașului FOTO

4
DISTRIBUIȚI

gunoi libertatii a 2

Misiune incredibilă pentru polițiștii locali. După ce au fost puși de primar să păzească palmierii, mușcatele, ghivecele de pe podul Michelangelo și zidurile de la subpasajul Michelangelo, se pare că acum au o nouă atribuție de serviciu. În loc să patruleze prin zonele unde există cu adevărat probleme și să intervină acolo unde există reclamații de la timișoreni, polițiștii locali își pierd toată ziua cu ochii pe tomberoanele de gunoi, pline până la refuz și pe bolovanii care au umplut piața.

Ieri, după cum puteți observa din următorul set de poze, aceștia erau așezați „strategic” lângă coșurile de gunoi, pe care Retim-ul (aceeași companie locală care achită facturile telefonice de mii de euro din concediile lui Robu) nu le-a ridicat, lăsând resturile să umple pavajul cel nou al pieței.

Nici astăzi lucrurile nu s-au schimbat.


Și gunoaiele și polițiștii sunt în aceeași locație, dovadă că nici Retim-ul nu s-a sinchisit să își facă treaba, nici angajații Poliției Locale nu au primit ordine să facă lucruri mai importante pentru oraș.

 

 

4 COMENTARII

  1. Deci voi chiar sunteti dusi cu capul…….acei politisti locali stau acolo pentru a nu intra dobitoci cu masinile in piata si prin santier…..nu au absolut nici o treaba cu paza si cu gunoaiele din acea zona…..doar ca din pacate PRESA de la noi din tara si in special de la noi din oras este sub orice critica……NU MAI DEZINFORMATI !!!!

  2. „Și gunoaiele și polițiștii sunt în aceeași locație”…., Pai in primul rand localii si-au gasit locul in natura,in fond asta sunt si ei!Un gunoi al societatii!
    @alina-sezi!sau aport!La cat de tampita esti nu poti fi decat o locala emancipata.
    Ce nu se vrea sa se inteleaga e simplu!Localii sunt numai paznici nimic altceva,rolul lor teribil in Timisoara e strict pe sifonarea banului din bugetul local!Eficienta zero barat,pregatire la genunchiul broastei si aia raioase,in schimb plini de aere dar …goi de minte!

    • Noroc cu ei ca mega-civilizatii „banateni” ar fura tot si ar lasa Timisoara pe butuci. Nu e usor sa stai in ploaie, vant, soare, ninsoare si sa te certi cu tot cretinul care vrea sa distruga. Ia incearca, desteptule!

  3. @fanel-cred ca ai epuizat tot vocabularul ce il ai in poseta data de Cojan.Nu compatimesc impostorii locali deoarece nu am motiv.Unde stau in ninsoare,vant,ploi?In visele tale ca in rest sunt ascunsi pe unde pot (si pot bine merci!)!Nu cumva acum ca ati primit norma de hrana va credeti si politisti?!Cu oamenii pe care-i aveti niciodata nu veti ajunge politisti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.