Muzica bună nu are vârstă sau gen. Succes deosebit la prima ediţie...

Muzica bună nu are vârstă sau gen. Succes deosebit la prima ediţie Music Travel Folk Festival FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-990490808">

11422847_10206772565050648_1683719462_oPrima ediţie a Music Travel Folk Festival a luat sfârşit sâmbătă seara, evenimentul care se vrea a fi un inedit mix de folk, pop, indie şi rock reuşind să stârnească interesul multor timişoreni, care preţ de trei seri au avut parte de recitaluri din stiluri muzicale diverse.

Unii melomani s-au plâns tocmai din această cauză, că au fost nevoiţi să „suporte“ concerte cu muzicieni ancoraţi în alte stiluri, dar melanjul ăsta de muzici a fost unul bine gândit, astfel încât spectatorii care în mod normal nu participă la alte spectacole aflate în afara ariei lor de interes au avut prilejul să vadă recitaluri de excepţie. Ultima seară a manifestării a adus pe scenă sound-ul inconfundabil al celor doi băieţi care fac un soi de stand – down comedy muzical de la Ţapinarii, o porţie de folk alături de Marius Baţu şi rock din categoria „indie“ alături de Robin and the Backstabbers, o trupă care ar foarte mulţi fani înm oraşul nostru. Desigur şi prestaţia lui Mircea Baniciu a fost aplaudată minute-n şir, iar finalul asigurat de Rezident Ex a adus şi el un plus de culoare acestui festival.

„Am primit feedback excelent de la mai toţi artştii, au fost impresionaţi de public şi le mulţumim celor aproximativ şase mii de oameni care au participat la festival pentru acest lucru. Este exact ce ne-am dorit amestecând mai multe genuri muzicale, să arătăm că muzica bună nu are vârstă sau gen , dar e de preferat să fie live. Au fost momente în care am remarcat dansând cupluri de 50-60 de ani, alături de tineri de 20. De acum rămâne să îi ducem pe timişoreni la cele mai faine concerte şi festivaluri din Europa şi nu numai. Am colectat preferinţele participanţilor şi vom încerca să îi aducem mai aproape de favoriţii lor. Vom dedica toate resursele obţinute şi cunoştinţele noastre existenţei anuale a unui astfel de eveniment“, ne-a declarat Adrian Creţu, organizatorul acestui festival. La faţa locului s-au acordat şi câteva premii inedite, printrte acestea numărându-se o ie şi un bilet la concertul Robbie Williams de la Budapesta.

Foto: Alin Zelenco

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.