NEPUTINȚĂ Primăria Timişoara nu e în stare să facă niciun demers concret...

NEPUTINȚĂ Primăria Timişoara nu e în stare să facă niciun demers concret pentru construirea unei parcări în centrul oraşului. Cum justifică lipsa de acţiune

0
DISTRIBUIȚI

robu pe michelangelo

Probema locurilor de parcare din centrul Timişoarei nu pare că se va rezolva în curând. Asta deoarece municipalitatea nu pare să aibă succes în niciunul din demersurile făcute până acum. În vreme ce negocierile cu Universitatea de Vest din Timişoara pentru terenul din zona Oituz stagnează, amenajarea unei parcări în spatele magazinului Bega a devenit un vis frumos după ce municipalitatea a aflat că terenul aparţine fraţilor Emil şi Marius Cristescu.


La solicitarea PRESSALERT.ro de a explica ce demersuri concrete face pentru a amenjarea de locuri de parcare în centrul oraşului, Primăria Timişoara a răspuns că „Au fost identificate mai multe locaţii, iar în funcţie de situaţia juridică a terenurilor se va trece la întocmirea documentaţiei”.
Faptul că lucrurile stagneanză este cu atât mai evident cu cât în luna februarie, Consiulul Local Timişoara a alocat la votarea bugetului suma de 150 de mii de lei pentru un proiect tehnic pentru 500 de locuri de parcare, într-o locaţie care va fi aleasă dintr-o listă existentă la ADP. Propunerea i-a aparţinut consilierului local Alfred Simonis. Încă de atunci se spunea în CLT că nu se vor mai căuta noi locaţii, ci se va trece la amenajarea celor indentificate tot cu bani de la bugetul local. Până acum însă nicio veste nu a fost oferită în legătură cu acele locaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.