Noapte cu ritmuri surprinzătoare alături de Johnny Da Mix, la Timişoara FOTO

Noapte cu ritmuri surprinzătoare alături de Johnny Da Mix, la Timişoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-916849182">

toniq (5) [1600x1200]Petrecăreţii din Timişoara au avut parte de un weekend plin, unul din evenimentele ţinute în faţa unui public numeros derulându-se la Toniq Bar. Invitatul special al acestei nopţi pline de beat-uri diverse a fost Johnny Da Mix, care alături de rezidentul Alex Icleanu a ţinut atmosfera la cote incendiare până spre zorii zilei.

Pe numele său adevărat Ştefan Ion Boncea, DJ Johnny Da Mix reuşeşte de fiecare dată să-şi surprindă publicul cu piese surprinzătoare „culese“ din diverse genuri muzicale, iar experienţa sa de nu mai puţin de 25 de ani în această meserie îşi spune cuvântul.

Miercuri seara, în aceeaşi locaţie va avea loc evenimentul „Wine A Bit”, cu începere de la ora 21.00, ocazie cu care melomanii se vor putea delecta şi cu un recital susţinut de trupa Soul, compusă din Gianina Iorgoia – voce, Vladimir Cornea – chitară şi Gore Teodorescu – percuţie.

Foto: Cosmin Cimil

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.