O străbunică de 89 de ani din Scoția sare cu PARAȘUTA pentru...

O străbunică de 89 de ani din Scoția sare cu PARAȘUTA pentru copiii sărmani din Jimbolia. Ce eveniment inedit de strângere de fonduri este organizat

1
DISTRIBUIȚI

02031289

Joan Wells, o scoțiancă în vârstă de 89 de ani, vrea să demonstreze că nu există nicio limită de vârstă pentru amatorii de senzații tari. Astfel, străbunica s-a decis să sară cu parașuța pentru a le da o mână de ajutor copiilor sărmani din Jimbolia. Totul se va întâmpla sâmbătă, 13 iunie, în Scoția, în cadrul „Jump for joy” (Sar de bucurie), un eveniment de strângere de fonduri pentru centrele de zi Blythswood Banat din Jimbolia.

Aproximativ 70 de copii din familii sărace primesc două mese calde pe zi în aceste centre din Jimbolia, dar și sprijin la teme și participă la activități de recreație și de dezvoltare personală.


La evenimentul „Sar de bucurie” poate participa orice persoană din Marea Britanie care are cel puțin 16 ani. Singura condiție este să strângă o sumă minimă de 500 de lire pentru donația către asociația Blythswood Banat. Femeia în vârstă de 89 de ani care va sări cu parașuta este voluntară la Blythswood Care din Scoția și ajută săptămânal la donațiile de îmbrăcăminte și alimente destinate persoanelor nevoiașe din România, Bulgaria și Serbia.

Asociația Blythswood Banat este o fundație caritabilă înființată în 2001 care realizează proiecte sociale și culturale în comunitatea Jimbolia din vestul Timișului. Printre proiectele asociației se numără două programe socio-educative pentru copii de clasele I-VIII care provin din familii defavorizate, proiecte de îngrijire pentru tineri seropozitivi și servicii la domiciliu pentru persoane vârstnice care nu se pot gospodări și întreține singure.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.