Pesediştii din Timiş, reacţie la anunţul lui Robu că pleacă în audienţă...

Pesediştii din Timiş, reacţie la anunţul lui Robu că pleacă în audienţă la Ponta, pentru a face rost de bani. A cui cred că a fost ideea

0
DISTRIBUIȚI

sebastian raducanu psd timisoara03_resize

Primarul Nicolae Robu promitea, la finele săptămânii trecute, că va merge la Bucureşti, pentru a fi primit în audienţă de premierul Victor Ponta. Profitând de bilanţul prezentat la trei ani de mandat, Robu se plângea din nou de faptul că Timişoara e vitregită de la nivel central şi promitea că va merge să facă rost de bani pentru obiectivele importante.


„Am spus că eu nu mă duc să stau pe la uşi şi pe coridoare, că nu așa se rezolvă problemele, eu mă duc cu program civilizat într-o audienţă la o anumită oră și intru fiind tratat cu respect și respectând interlocutorul meu şi stând de vorbă în interesul public. Asta am spus și asta voi spune oricând”, a lămurit edilul cu privirea la faptul că în trecut a refuzat să se deplaseze în capitală, pentru a face rost de bani.

Vestea a fost primită cu mare bucurie de pesediştii din judeţ. Consilierul local Alfred Simonis a explicat că este convins că primarul Nicolae Robu va face treabă bună la Bucureşti şi că va fi primit cu interes de premierul Ponta.

Şeful PSD Timişoara, Sebastian Răducanu, a decarat, la rândul său, că „eu mă bucur să aud această veste. Acum o lună de zile, în cadrul unei dezbateri televizate, i-am spus domnului Marian Vasile că ar trebui să îl consilieze pe domnul primar să meargă la Bucureşti. Acum văd că domnul primar a fost consiliat foarte bine. E o idee bună să meargă personal la Bucureşti să încerce să aducă fonduri pentru oraş”. Ambii pesedişti au fost de acord că nu e nevoie să intervină pentru ca Robu să fie primit cu celeritate de Victor Ponta, odată ce acesta va reveni în ţară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.