Pesedistul Alfred Simonis despre raportul primarului Nicolae Robu: „Este o înşiruire ridicolă...

Pesedistul Alfred Simonis despre raportul primarului Nicolae Robu: „Este o înşiruire ridicolă de asumări ale unor realizări care nu-i aparţin”

0
DISTRIBUIȚI

freddy simonis 3

Acuze dure aduse de consilierul local PSD Timiş, Alfred Simonis, primarului Nicolae Robu, după prezentarea mandatului. Acest bilanţ „este o înşiruire ridicolă de asumări a unor realizări care nu-i aparţin”. Simonis a acuzat faptul că primarul nu a pomenit nimic de contribuţia fostei administraţii sau de ajutorul financiar primit de la guvern pentru Colterm şi RATT. Acesta a mai completat şi că „am văzut o discrepanţă foarte mare în discursul domnului primar între lista cu promisiuni din 2012 şi realizările lui.


Ar trebui să conţină şi nerealizări. Dacă l-aţi citit, vom constata că a realizat absolut orice s-a propus. Constatăm că sunt ridicole unele realizări, să spui că ai plătit nişte rate la autobuze sau că ai câştigat în instanţă clădiri de la rromi când nu spui la nerealizări că ai pierdut procese de miliarde cu cei de la Termal sau Heaven. A mai promis şi cinci parcări de mari dimensiuni. În lista de realizări ne spune că a realizat 4.000 de locuri de parcare, faptul că s-au trasat nişte linii pe locuri existente nu înseamnă că ai făcut locuri de parcare”.

Mai mult, consilierul a criticat şi modalitatea de plată prin sms de la Timpark şi a spus că nu este normal ca ajutorul primit de la guvern să nu fie pomenit deloc. „Legat de pasajul rutier de sub Operă trag un semnal de alarmă. Înţeleg că există nişte probleme nu îndrăznesc să mă gândesc ce se va întâmpla dacă nu se va realiza acel subpasaj. Când a fost realizat schimbul de terenuri pentru Acvariu am dat nişte terenuri în valoare de peste un milion de euro. Domnul primar ne spunea că este necesar schimbul de terenuri pentru recuperarea acelui subpasaj, dacă nu se poate realiza, domnul primar este direct responsabil de acest lucru”, a spus pesedistul.
Simonis a oferit şi o listă cu nerealizările primarului Nicolae Robu compusă în mare parte din promsiunile acestuia pe primele şase luni de mandat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.