PLANURI MĂREŢE anunţate la Timişoara: UNPR vrea un milion de membri. Ce...

PLANURI MĂREŢE anunţate la Timişoara: UNPR vrea un milion de membri. Ce spune Gabriel Oprea despre situaţia lui Victor Ponta

0
DISTRIBUIȚI

gabriel oprea01_resize

Apel de forţă din partea conducerii UNPR astăzi, la Timişoara, unde liderii regiunii de Vest au luat parte la o reuniune. Haralambie Voichiţoiu, Ion Toma, Ion Răducanu şi Eugen Nicolicea au adoptat astăzi, în frunte cu preşedintele formațiunii, Gabriel Oprea (foto), o rezoluţie prin care partidul vrea să atingă nu mai puţin de un milion de membri la nivel naţional.

Gabriel Oprea a declarat că „la cinci ani de zile de când avem acest proiect politic de interes naţional ne mândrim cu faptul că suntem al treilea partid politic din România, că am adus stabilitatea economică într-o perioadă grea. Nu se schimbă politica noastră centrată pe interesul naţional, sprijinim guvernul din care facem parte şi pe preşedintele României, indiferent cum îl cheamă.


Ne-am propus până la data de 1 septembrie ca în fiecare localitate din România să avem o organizaţie a partidului nostru. Avem câteva proiecte de legi la care ţinem, mă refer la taxarea marilor averi, la votul de la 16 ani, dacă tinerii sunt fiscalizaţi de statul român, merită să îşi hotărască singuri şi viitorul. În concluzie, menţinem această orientare a proiectului nostru politic de interes naţional de stabilitate politică şi proiectul nostru politic continuă cu seriozitate şi stabilitate”.

Ion Răducanu a spus în Timiş există nu mai puţin de 7.000 de uneperişti şi că „avem în plan să creștem cu câte 1.500 sau 2.000 de membri în fiecare lună până la alegeri, pentru a ajunge să reprezentăm interesele cetăţenilor”.

Legat de situaţia premierului Ponta, Oprea a spus că „am dat ieri un comunicat de presă în care noi am precizat foarte clar poziţia noastră. Niciodată nu am comentat deciziile justiţiei în România şi nu trebuie să le comentăm. Am încredere în justiţie şi cred că instituţiile statului s-au întărit. Pe de altă parte suntem parteneri în guvern, spuneam mereu că am sprijinit guvernele din care am făcut parte şi pe preşedintele României. Este un climat destul de delicat de securitate regională, eu cred că România nu trebuie să intre într-o criză politică”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.