Ploaia a stricat planurile petrecerii cu Wareika sub iederă. Urmează un nou...

Ploaia a stricat planurile petrecerii cu Wareika sub iederă. Urmează un nou episod alături de britanicul Subb-an FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1555949628">

party (15) [1600x1200]După fulminantul start al sezonului de petreceri desfăşurate „sub iederă“ cu motto-ul Undertheivy, alături de canadianul Kenny Glasgow, amatorii de sound-uri electronice au avut parte în wekendul trecut de un eveniment cu ştaif, alături de cei trei muzicieni germani care alcătuiesc proiectul Wareika. Jakob Seidensticker, Florian Schirmacher și Henrik Raabe. Chiar dacă ploaia le-a stricat planurile organizatorilor, obligându-i să mute petrecerea de la piscină în interior, spectacolul oferit de muzicienii germani a fost unul pe cinste, iar cei prezenţi au dansat până dimineaţă alături de Wareika, Snazu şi Dan Dragoş. La sfârşitul acestei săptămâni, Undertheivy revine la piscina Heaven, alături de invitatul special Subb-an, unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai casei de discuri Crosstown Rebels din Marea Britanie.

Pe numele său adevărat Ashique Subhan, invitatul nopţii este un producător dinamic cu o înțelegere fermă a ceea ce este nevoie pentru a mişca lumea pe ringul de dans, iar muzica lui Subb-an are mereu un mister aparte. Ca DJ, seturile sale trec între house si deep techno, presărate cu piese care aruncă ringul în aer. Biletele pentru show-ul care va avea loc vineri 26 iunie, de la ora 23, costă 20 lei până la ora 01 şi 30 lei după, iar în deschidere va mixa Elless.

Foto: Vlad Jelmarean

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.