PRESSALERT.ro, singurul site local în topul celor mai citate site-uri din România

PRESSALERT.ro, singurul site local în topul celor mai citate site-uri din România

1
DISTRIBUIȚI

 

toppppppp

PRESSALERT.ro este în topul celor mai citate site-uri din România şi este singurul portal local care a ajuns printre „greii” online-ului de la noi din ţară, conform studiului “Cele mai citate produse media din România”, realizat de mediaTrust, în perioada 1 martie -30 aprilie, şi citat de paginademedia.ro.

La capitolul site-uri, cele mai multe mențiuni le au HotNews (87), Ziare.com (22) și rtv.net (14).


Topul continuă cu site-urile Cancan.ro (12), DCnews (11), evz.ro (10) și Paginademedia.ro (7), capital.ro, Realitatea.ro și sport.ro (6), zf.ro (4) și gandul.info, pressalert.ro, stirileprotv.ro și libertatea.ro, fiecare cu 3 câte mențiuni.

„Faptul că PRESSALERT.ro este singurul site local din România care apare în acest top, alături de site-urile unor trusturi media extrem de puternice şi de foarte mulţi ani pe piaţă este cea mai bună dovadă că un conţinut de calitate este soluţia câştigătoare. Vreau să mulţumesc tuturor colegilor care au dovedit şi prin acest rezultat că suntem cu adevărat o echipă, indiferent cât de greu ar fi drumul. Evident, este un motiv de bucurie pe care-l vom sărbători venind cu noi subiecte demne de a fi citate”, a declarat Dragoş Boţa, fondatorul site-ului PRESSALERT.ro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.