Primarul Nicolae Robu anunță o nouă lucrare „spectaculoasă” în Timișoara. În ce...

Primarul Nicolae Robu anunță o nouă lucrare „spectaculoasă” în Timișoara. În ce zonă preferată de edil se va realiza

0
DISTRIBUIȚI

robu cu bere strada orion

Cu toate că timişorenii care se plâng de gropile din asfalt, de trotuarele stricate din zonele în care locuiesc sau de faptul că multe zone au ajuns să arate mai rău ca la sat, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, anunţă că va porni o nouă lucrare de amenjarea a unei locaţii dragi inimii sale.

După ce cu bani publici edilul a amenajat o fântână publică cu jocuri de lumini în zona Soarelui, fântână care a costat nu mai puţin de 100.000 de euro, acum Robu vrea să revonveze o stradă.


Acesta a anunţat că „săptămâna acesta vă vom invita la predarea de amplasament pentru strada Podeanu, unde vom începe o serie de lucrări. Din planul de modernizare amintesc lărgirea la patru benzi, amenajarea de piste de biciclete, parcări, dar şi spaţii verzi”.

Mai exact, strada Podeanu trece prin faţa Bazei 2 a Universităţii Politehnica. Edilul a mai adăugat că a existat o contestaţie pentru lucrarea de pe Pondeanu, dar că la final totul s-a rezolvat. Lucrarea a fost câştigată de firma Syl Con Trans SRL. Valorea de ajudecare este de 5.5 milioane de lei fără TVA, iar durata de execuţie este de trei luni de la începerea lucrărilor. Edilul a conchis şi că „va fi o lucrare spectaculoasă, vom amenaja şi un sens giratoriu în zona Novatim”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.