Primarul Nicolae Robu, APĂRĂTORUL PSD. Cum îi scuză pentru neplata chiriei de...

Primarul Nicolae Robu, APĂRĂTORUL PSD. Cum îi scuză pentru neplata chiriei de la sediu şi cui vrea Petrică Folică să dea clădirea

0
DISTRIBUIȚI

consiliu local21_resize folica

După ce consilierul local PNL Petrică Folică a dezvăluit că PSD Timiş nu a plătit chiria pentru sediul situat pe Splaiul Tudor Vladimirescu, acumulând nu mai puţin de 10.000 de euro datorie, acesta a revenit astăzi cu noi solicitări în plen.

La secţiunea de interpelări, Folică (foto) a cerut ca PSD să arate facturile pentru investiţiile făcute.


Alesul a spus şi că „vin cu propunerea ca acest sediu pe patru niveluri, acel spaţiu ar fi foarte bun pentru inspectoratul școlar, acea clădire costă foarte mulți bani. Nu cred că ar fi o problemă, directorul Inspectoratului Şcolar este cumnata președintelui PSD Timiș”.

În discuţie a intervenit şi primarul Nicolae Robu, care a spus că „tot ce ați prezentat privind această interpelare este corect. Între timp după interpelarea dumneavoastră foarte bine venită, PSD a plătit datoria și eu am considerat că într-o asemenea situație nu este necesar să aplicăm prevederea că această întârziere duce la evacuare. Nu cred însă că ar fi fost o decizie potrvită înţeleaptă ca în condiiţile în care PSD a înţeles să își plătească datorile să mai venim să cerem evacuarea spațiului. Dacă e prea mare sau prea mic sediul, sigur fiind și copreședinte al filialei Timiș a PNL, mă mir că au ei nevoie de un spaţiu așa de mare”.

Consilierul local Alfred Simonis a ţinut să îl avertizeze pe Folică de faptul că ar fi bine să facă şi o anchetă privind facturile de roaming ale edilului şef Nicolae Robu, privind chiria neplătită pe spaţii deţinute de alte persoane importante din Primăria Timişoara. „Aveţi două sedii, cel al PNL şi cel al PDL, ambele în centrul oraşului, poate veţi renunţa dumneavostră la ambele sedii”, a conchis Simonis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.