Primarul Nicolae Robu, NEMULŢUMIT de angajaţii din primărie. De ce nu vrea...

Primarul Nicolae Robu, NEMULŢUMIT de angajaţii din primărie. De ce nu vrea să spună ce măsuri ia şi cine este angajatul său FAVORIT

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu 209

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat astăzi oficial că este nemulțumit de modul în care oamenii din subordinea sa își fac datoria.

„Sunt foarte nemulțumit de cum lucrează o bună parte din aparatul primăriei. Sunt din ce în ce mai nemuțumit. Se pare că unii chiar nu pot. Îmi vine greu să cred că nu vor să facă față ritmului pe care îl doresc eu, volumului de muncă pe care îl cer eu.


Nu le cer prea mult”, a declarat edilul-șef.

Întrebat concret despre ce e vorba, primarul a spus că „vă rog să îmi dați voie să respect un principiu. Măsurile luate sunt o problemă internă, ce discut eu cu oamenii reprezintă o problemă internă. Problema externă este rezultatul, iată o situație concretă în care nu am cum să fiu mulțumit dacă din nou nu stagnează lucrurile într-un domeniu în care m-am implicat personal și am deblocat situația (n.r – edilul se referea la nereguli legate de ANL-urile din Timişoara). Nemulțumirea nu este uniformă și, pe cale de consecință, nici mulțumirea nu este. Cel mai mulțumit sunt de Direcția Tehnică. Avem nevoie de mai mulți Culiță Chiș”.

Refuzând să spună ce măsuri ia pentru a corecta situația, edilul a conchis că „să nu înțelegeți din nemulțumirea mea că este vorba de un adevărat dezastru. Primăria Timișoara merită mult mai mult. Dacă discutăm în termeni comparativi, toată lumea din primărie face mai mult decât făcea înainte”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.