Primarul Nicolae Robu o dă la întors cu demolarea ABUZIVĂ a imobilului...

Primarul Nicolae Robu o dă la întors cu demolarea ABUZIVĂ a imobilului din Piaţa Unirii. Cum explică presiunile asupra SDM

0
DISTRIBUIȚI

robu despre vizita dna la primarie01_resize

În urmă cu o săptămână, consilierul local PSD Dan Idolu, făcea o dezvăluire explozivă, PRESSALERT LIVE. Acesta demonstra, cu ajutorul documentelor, cum primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a cerut conducerii SDM demolarea unei clădiri situate în Piața Unirii, după ce aceasta a fost câștigată de Societatea de Drumuri Municipale, după un proces care a durat nu mai puțin de șapte ani.


Prin sentinţa Curţii de Apel Timişoara s-a respins demolarea corpului de clădire aflat în curtea imobilului cu numărul 8 din Piaţa Unirii, recunoscându-se dreptul de proprietate al SDM asupra respectivei construcţii.
Problema imobilului din Piaţa Unirii a fost ridicată şi în plenul Consiliului Local Timişoara de marţi, de către consilerul local Alfred Simonis, de la PSD, care a cerut să ştie de ce edilul-şef a semnat pentru demolarea respetivei construcţii. Robu a explicat că „despre acea clădire eu am spus că trebuie să o demolăm. Dacă ţinem la acest oraş, atunci cred că nu putem să acceptăm ca în curţile interioare ale unor clădiri istorice din Piaţa Unirii să fie asemenea construcţii amenajate. Acea construcţie a fost făcută într-o anumită epocă, atunci când nu se punea preţ pe arhitectura Timişoarei. Cum să fiu de acord cu o anexă unde sunt grupuri sanitare şi ceva magazii construite pentru un local respectabil, dar totuşi în curtea interioară a unei clădiri monument. Cine a construit aşa ceva acolo ar trebui să dea socoteală pentru că a făcut aşa ceva”. Edilul a conchis că el a transmis un semnal spre demolare şi nu o dispoziţie şi că membrii consiliului de administraţie al SDM au mână liberă să decidă absolut orice vor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.