Primarul Nicolae Robu, postare aniversară, pe roaming, la trei ani de mandat....

Primarul Nicolae Robu, postare aniversară, pe roaming, la trei ani de mandat. Cum se laudă cât este de SĂRAC şi ce uită să menţioneze

4
DISTRIBUIȚI

cort nicolae robu

Aflat încă în străinătate, edilul-şef al urbei de pe Bega, Nicolae Robu, a postat un nou mesaj către fanii săi, tot pe Facebook. După ce prietenii virtuali ai edilului au avut ocazia să vadă poze din New York, cu el şi cu soţia sa, atât din locaţii oficiale, cât şi din locuri unde edilul s-a relaxat, astăzi Robu a ţinut neaparat să reamintească faptul că exact acum trei ani de zile câştiga alegerile locale şi devenea primar.

În stilul caracteristic, edilul nu a menţionat nimic de USL, alianţă sub sigla căreia a candidat în 2012 şi care a fost constituită din PSD, PNL şi PC. Pentru a demostra că în cei trei ani nu a pierdut vremea degeaba, primarul a promis că va prezenta un bilanţ pe puncte, nu unul narativ, „pentru simplul motiv că am cu ce să-l fac astfel”.

Mai mult, edilul nu pierde ocazia de a se lăuda cu faptul că nu este un om bogat. „Orice om de bună credință poate vedea că orașul s-a schimbat enorm în bine în acești ani.


Iar schimbările vor continua! Tot în bine, evident! Ce vreau să vă garantez eu acum, stimați și dragi timișoreni, este că am fost și voi fi ÎNTOTDEAUNA un om dedicat misiunii asumate, cinstit și drept, un om pentru care ziua de muncă are ÎNTOTDEAUNA peste 12 ore – frecvent chiar semnificativ peste 12 ore! Apropo de cinste: eu după 4 mandate de Prorector, 2 de Rector – ultimul cumulat cu un mandat de Senator al României – locuiesc în același apartament de bloc cu patru camere dobândit în 1991, am o mașină second hand Renault Laguna din 2001 și, ca agoniseli peste strictul necesar, am un al doilea apartament de bloc (cu 3 camere), din 2004, un teren intravilan de 1.000 mp, din 2005 și conturi bancare totalizând sub 10.000 euro (mașina Cielo n-o mai număr, știută fiindu-i valoarea). Asta spune tot!”, este mesajul transmis de Nicolae Robu

Ceea ce edilul uită să menţioneze este că are şi doi copii cărora le-a cumpărat două apartamentele din veniturile sale, dar şi faptul că maşina second-hand la care face referire este de multă vreme abandonată în favoarea limuzinei Mercedes, primită cu titlul de maşină de serviciu din partea companiei RETIM.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.