Primarul Nicolae Robu, ultima postare pe Facebook din New York. Cu ce...

Primarul Nicolae Robu, ultima postare pe Facebook din New York. Cu ce se LAUDĂ

1
DISTRIBUIȚI

robu new york

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a oferit ultimele informaţii vizavi de vizita sa de la New York prin intermediului unei postări pe cea mai populară rețea de socializare.

Acesta a scris că „s-a încheiat cea de-a șasea ediție a «World Cities Summit – Mayors Forum», ținută la New York.


Desigur, a fost, conform așteptărilor, interesant să participi la dezbateri privind problematică urbană și soluțiile anvizajate, ultimele realizări și tendințele mondiale în dezvoltarea urbană, alături de reprezentanți ai unor orașe precum: New York, Roma, Torino, Barcelona, Singapore, Bangkok, Dubai, Abu Dhabi, Marrakech. A fost o onoare pentru mine să fiu în noul «One World Trade Center», ridicat pe locul unuia din cele două turnuri gemene distruse în cumplitul atac terorist din septembrie 2011, apoi în sediul ONU: sala Consiliului de Securitate, sala Consiliului Economic și Social, sala Adunării Generale, apoi în sala de conferințe a Hotelului Grand Hyatt”.

În aceste momente primarul se află deja în Timişoara, însă nu a luat parte la protestul împotriva premierului Victor Ponta. Copreşedintele PNL Timiş, Dan Popa, a explicat că Robu a fost ocupat cu vizita unor oficiali.

1 COMENTARIU

  1. Ce tare e primarul vostru..își plimba familia prin lume pe banii voștri si mai face si gafe..ATAC TERORIST IN 2011?olguta nu prea e plecată atât de mult la fel si ceilalti

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.