Primarul Nicolae Robu umflă din nou factura de roaming, din New York,...

Primarul Nicolae Robu umflă din nou factura de roaming, din New York, cu postările pe Facebook. Cu ce se mai laudă în fața fanilor virtuali

4
DISTRIBUIȚI

nicolae robu maini

Plecat la New York alături de soţia sa şi de city managerul Sorin Drăgoi pentru o reuniune mondială a primarilor, edilul-şef al urbei de pe Bega, Nicolae Robu, a postat pe Facebook un text prin care se laudă cu bunele condiţii legate de transportul în comun din Timişoara, ignorând timișorenii care l-au admonestat pentru facturile astronomice la factura de telefon, pentru transferul de date în roaming.

„În concepția mea, transportul în comun reprezintă unul dintre cele mai importante lucruri într-un oraș.


În acord cu această concepție, am crescut în acești primi trei ani de mandat zestrea de mijloace de transport în comun moderne ale Timișoarei, plătind integral: 20 din cele 50 de troleibuze noi care circulă actualmente prin oraș, adică: 7.3 milioane euro (!), 14 din cele 30 de autobuze articulate noi care circulă actualmente prin oraș, adică: 6.3 milioane euro (!) De asemenea, am dat la reabilitat 2 tramvaie care vor fi făcute că cele noi -și în luna curentă trebuie să vedem asta!-: aspectuoase, cu climatizare, cu încălzire la scaun, cu supraveghere video, cu Wi-Fi Internet gratuit, cu sisteme noi și performanțe de acționare și frânare. Alte tramvaie vechi vor fi reabilitate la fel, dar vor fi cumpărate și un număr considerabil de tramvaie noi, ca, de altfel, și de autobuze noi. În plus, va continuă procesul de reabilitare și extindere a liniilor de tramvai și de firobuz”, scrie Robu.

După ce le cere fanilor săi să dea like dacă preciază postarea, Robu mai explică şi că „din cele 50 de troleibuze noi și 30 de autobuze articulate noi care circulă actualmente prin oraș, administrația precedentă a plătit și ea 16 troleibuze și 2 autobuze articulate, cu 5.9 milioane euro, respectiv cu 1 milion euro”.

4 COMENTARII

  1. Ca e wireless sau roaming tot cetatenii platesc factura lui robu si deoarece nu este tras la raspundere acolo unde ii place si cere likeuri pe fb o tine tot asa .Sau poate ca majoritatea timisorenilor sunt de acord cu costurile si atunci asta e cciocu mic .

  2. Ca e wireless sau roaming tot cetatenii platesc factura lui robu si deoarece nu este tras la raspundere acolo unde ii place si cere likeuri pe fb o tine tot asa .Sau poate ca majoritatea timisorenilor sunt de acord cu costurile si atunci asta e ciocu mic .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.