Primele 1.000 de bilete pentru concertul HIM din Timişoara au fost epuizate....

Primele 1.000 de bilete pentru concertul HIM din Timişoara au fost epuizate. La ce preț pot fi achiziționate VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

himConform organizatorilor, primele o mie de evenimente pentru concertul trupei HIM care va avea loc în 31 iulie la Parcul Rozelor din Timişoara – cele la preţul de 115 lei – au fost epuizate, astfel încât fanii care nu şi-au achiziţionat încă bilet, vor trebui să scoată din buzunar suma de 135 lei. HIM, una dintre trupele emblematice ale muzicii rock și metal, revine în România după mai bine de 9 ani de absență. Ville Valo și colegii săi au ales Parcul Rozelor din Timișoara pentru un rendez-vous special cu fanii pe data de 31 iulie 2015.


Evenimentul este prezentat de Phoenix Entertainment împreună cu Primăria Timișoara, marcând astfel primul pas pe care organizatorii și administrația locală îl fac în demersul de a crea un nou centru concertistic care să fie vizitat de cei mai buni artiști ai lumii.

HIM este una dintre cele mai aclamate formații din Finlanda, inițiatori ai genului „love metal”, o combinație interesantă între rock alternativ, gothic și melodic heavy metal, greu de clasat de către critici. Simbolul HIM este celebra „heartagram”, creație ce îi aparține liderului trupei, Ville Valo, și reprezintă o juxtapunere a binelui și a răului, a luminii și a întunericului. Cu 8 albume de studio la activ, HIM a fost premiată cu un disc de aur în SUA, fiind prima formație finlandeză care să reușească această performanță pe teritoriu american. Cel mai recent material discografic datează din 2013 și a fost recompensat cu discuri de platină în Finlanda și Germania, într-o eră în care cifrele vânzării de albume s-au miscorat considerabil. Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro, la preţul de 135 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.