Proiectul Tinere Talente Timişoara: „Se face muzică cu multă bucurie“. Vezi unde...

Proiectul Tinere Talente Timişoara: „Se face muzică cu multă bucurie“. Vezi unde va avea loc un nou concert Vest Phoenix Cover

0
DISTRIBUIȚI

vestphoenixcoverProiectul Tinere Talente Timişoara 2014 iniţiat de către Titi Dragomir în cadrul trupei Vest Phoenix Cover a avut parte de un succes remarcabil, în cadrul evenimentelor derulate sub această umbrelă o serie de tineri muzicieni urcând pe scene pentru prima oară în faţa publicului. Campania de sprijinire a tinerelor talente muzicale a scos la iveală o serie de tineri care îşi doresc o carieră muzicală.


„La acţiunile noastre au urcat pe scenă mulţi tineri. Pentru unii dintre ei a fost prima oară când au apărut în faţa publicului. Tocmai de aceea acest proiect continuă şi anul acesta cu implicarea UPT prin rectorul Şerban Aurel Viorel, care susţine proiectul şi care ne-a asigurat o sală de repetiţii şi care se implică în promovarea unor studenţi şi elevi în proiect. Avem parte de continuitate şi diversificare.Dacă la început am fost axaţi pe repertoriul Phoenix, acum am extins repertoriul şi se vor cânta şi piese Cargo, Pro Musica, precum şi ale altor trupe“, ne-a declarat Titi Dragomir, iniţiatorul acestui proiect.

Următorul concert în faţa publicului timişorean va avea loc joi, 18 iunie, la Jazzissimo Pub, de la ora 21, unde spectatorii vor avea parte şi de câteva surprize. „Contactul direct la repetiţii şi pe scenă între muzicieni cu vechi state de plată şi tineri, entuziasmează ambele tabere. Se face muzică cu multă bucurie şi dăruire dar şi multă muncă – repetiţii şi mult studiu individual. Concertul de la Jazzissimo Pub va fi al doilea concert din sezonul acesta. Avem programate mai multe apariţii, în cluburi şi prin localităţi timişene. Vom vedea care din ele se vor şi finaliza, fiindcă nu depinde doar de noi“, a mai declarat Titi Dragomir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.