Protest cu o mână de oameni pentru independența justiției, la Timișoara. Vezi...

Protest cu o mână de oameni pentru independența justiției, la Timișoara. Vezi ce au transmis clasei politice FOTO și VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

protest m10 2

Manifestație anemică pentru libertatea justiției astăzi, în fața Prefecturii Timiș. Aproximativ 30 de membri ai Asociației M10 au ieșit în stradă, înarmați cu pancarde, pentru a atrage atenția că imixitiunea politicului în justiție nu este un lucru normal într-un stat de drept. Aceștia au transmis mesaje precum „fără imunitate”, „egali în fața legii”, „imunitate doar pentru declarații politice” și „toate țările au hoții lor, dar nu toate țările îi lasă să conducă”.

Protestatarii au „patrulat” prin fața palatului administrativ, scandând „Parlament penal, marș la tribunal”.


Aceștia au împărțit și pliante prin intermediul cărora atenționează că „protestăm împotriva decapitării instituțiilor anticorupție, a modificării Codului Penal prin intervenția perversă a unor politicieni constituiți într-un adevărat grup infracțional. Justiția trebuie lăsată să funcționeze în baza legilor care protejează interesul comun și a unei constituții care prevede că «nimeni nu este deasupra legii»”.

Protestul, autorizat pentru două ore și început la 19.00, s-a încheiat puțin după ora 20.00.

Foto și video: Adrian Pîclișan

2 COMENTARII

  1. Stimata D-na / Stimate D-le MIG 10 ,

    Asta ati retzinut Dvs din articolul de mai sus ? Deci e bine ca exista imunitate , e bine ca in fata justitiei oamenii nu sunt egali , e bine ca se modifica Codul Penal dupa bunul plac al unora , e bine ca se fura in Romania , e bine ca n-avem autostrazi , e bine ca parlamentarii trag sfori , e bine ca o groaza de politicieni de rang inalt sunt corupti ? Pe Dvs ..stiu….va preocupa ce a facut tata si mama unora , bunicii altora …vesnic cercetam trecutul ….niciodata prezentul !!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.