Sanda Greblă, motiv ca primarul Nicolae Robu să se încurce în declaraţii....

Sanda Greblă, motiv ca primarul Nicolae Robu să se încurce în declaraţii. Ce MISTER nu poate lămuri

1
DISTRIBUIȚI

sanda grebla nicolae robu

Prezentarea publică a noului consilier al edilului şef Nicolae Robu, Robert Kristof, a fost un bun prilej ca mai marele Primăriei Timişoara să dea cu bâta în baltă în legătura cu celebra deja Sanda Greblă. Adusă în Primăria Timişoara pe post de consilier personal al edilului şef Nicolae Robu, tânăra Greblă are momentan o fişă a postului incertă. Mai exact, întrebat ce atribuţii au ceilalţi consilieri, primarul Nicolae Robu a răspuns că „Dorel Borza se ocupă de coordonarea societăţilor şi a regiei primăriei. Marian Vasile are ca atribuţii coordonareaa Direcţiei de dezvoltare şi a proiectelor de dezvoltare a Consiliului Consultativ Economic de unde noi vrem să culegem idei de dezvoltare pentru Timişoara.


Marian Vasile va fi mandatat şi în depunerea aplicaţiilor pentru viitoarele programe cu finanţare europeană. Mă va reprezenta pe mine în interacţiunea cu direcţiile de specialitate, portofoliul este gata deja suntem deschişi la completări”.

Fiindcă nu a pomenit nimic de Sanda Greblă, edilul a fost întrebat de PRESSALERT.ro care sunt atribuţiile acesteia, moment în care a replicat că „domnişoara Greblă nu este consilier al primarului PRESSALERT nu ştie atâta lucru?” Apoi Robu a explicat că de fapt domnişoara Greblă ocupă un post la Direcţia Tehnică, fără a mai specifica dacă se ocupă sau nu şi de agenda edilului. Acum câteva luni edilul explica faptul că deşi Greblă ocupă postul de la Direcţia Tehnică, aceasta este detaşată temporar pe postul de şef de cabinet al primarului. Este important de menţionat că tânăra Geblă ocupă şi un post în consiliul de administraţie al RETIM şi că aceasta a fost protagonista unui scadal mediatic legat de închirierea Sălii Olimpia printr-o licitaţie fulger la care a participat fratele iubitului acesteia.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.