SCANDALOS Contrabandist cu certificat de handicapat care are nevoie de însoțitor, filmat...

SCANDALOS Contrabandist cu certificat de handicapat care are nevoie de însoțitor, filmat carând baxuri de ţigări. Vezi cum îi instruia finanțatorul grupării să scape de probe

9
DISTRIBUIȚI
vasici boban
Vasici Boban, după ce a fost arestat în dosarul contrabandei cu ţigări, dus în arest

Dosarul grupării de contrabandiști prinși în flagrant cu focuri de armă la granița româno – sârbă scoate la iveală noi detalii scandaloase. Vă reamintim că polițiștii de frontieră au reușit, la Jamu Mare, capturarea a trei bărbați, doi sârbi și un român, în timp ce transportau peste fâșia verde 6.000 de pachete de țigări, în partea sârbă fiind descoperite alte 7.000 de pachete. Ulterior, în cadrul anchetei DIICOT au fost ridicate și alte persoane care făceau parte din grupare.

Vasici Boban, zis „Bobi”, cu extrem de multe legături printre poliţiştii de frontieră timişeni, a fost ultimul arestat, după ce, vineri, pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pe 30 de zile de către Tribunalul Timiş.


Din probele strânse de anchetatori a reieşit că el era cel care coordona şi finanţa operaţiunile de contrabandă, Iosif Kramer, cel care conducea cărăuşii de pe teren, spunându-i „bosu”.  În timpul monitorizării activităţii reţelei, anchetatorii l-au interceptat în timp ce-i avertiza pe complicii săi de apariţia unor maşini suspecte în zonă şi le cerea să nu oprească la semnale poliţiştilor şi să şteargă toate urmele. În cadrul unei operaţiuni de contrabandă, când şi-a dat seama că maşina în care erau ţigările ar putea fi capturată, i-a ordonat şoferului „arunci tot, tot scoţi de acolo vreo 500 de metri şi îi dai foc. Păi cu bricheta ce ce, îi dai foc la benzină. Este de la motor, scoţi un furtun acolo, îl rupi şi îi dai foc. (…)unde îi retras aruncaţi tot mai bine înăuntru cu mâna le aruncaţi (ţigările, n.a.), le aruncaţi cât puteţi înăuntru şi să nu fie nimic pe margine, să nu se vadă de pe margine şi-l duceţi de acolo mai departe, foc şi aţi tăiat-o pe jos”.

Unul dintre contrabandişti, Iosif Kramer, a încercat să scape de arestare, susţinând că este grav bolnav. Acest a prezentat un certificat de încadrare în grad de handicap, eliberat de Comisia de evaluare a persoanelor Adulte cu Handicap din cadrul Consiliului Judeţean Timiş, din care reiese că are probleme la rinichi, având o deficienţă funcţională gravă care necesită asistent personal pentru a se descurca. Culmea este că bărbatul a fost filmat, în timpul filajelor celor de la Poliţia de Frontieră, în timp ce căra peste graniţă baxuri de ţigări de contrabandă fără niciun fel de problemă. De asemenea, handicapatul care avea nevoie de însoţitor gonea cu maşina pentru a scăpa de cei care-l urmăreau. Anchetatorii vor să facă verificări pentru a stabili modul în care Kramer a primit respectivul certificat.

9 COMENTARII

  1. „cu extrem de multe legaturi printre politisti de frontiera timisoreni”
    LA TIMISOARA ESTE MAREA PROBLEMA A POLITIEI DE FRONTIERA DIN ZONA BANATULUI.PESTELE DE LA CAP SE INPUTE.

  2. „cu extrem de multe legaturi printre politisti de frontiera timiseni”BRAVO…ITPF TIMISPARA HA! ha! AICI ESTE PROBLEMA EVAZIUNI DIN ROMANIA.

    • @realitatea..se pare ca comentezi precum cei de la Irealitate..daca tot le scoti asa din spatele monitorului ..ma gandesc ca ai niscaiva probe..nuu? Daca tot sti ceva despre acesti militieni ..spune frate sa stim si noi cu cine avem deaface !

  3. E plin de pensionari care iau banii de la stat si de la cei ce isi plates cinstit impozitele la stat…Sa il verifice si pe Tica Bot marele mecanic auto din Topolovatu Mare care desi are pensie de boala tot pe rinichi are service auto acasa si face bani buni rizind de cei care muncesc cinstit si isi platesc contributiile la stat !

  4. ce neseriosi si guvernantii astia:aloca bani pt deschiderea de ptf-uri la Foeni ,Lunga etc. si saracu Natanticu se chinuie cu baxurile prin boscheti pe la Partos de atata amar de ani.Domnu Ponta se aude?!faceti domne un efort financiar si largiti-i domne autostrada lu Natanticu la Partos.va ajuta si omu ca si asa pe la munca nu prea da.pai se poate?!

    • Hihihi.. raspandaculeee..te am ginit fraticaaa ! Ma tu esti militian ma.. si daca mai stau sa ma gandesc bine..mai esti si coleg cu enuntatii de mai sus..asa este ? Eu nu te inteleg totusi de ce nu iesi mataluta pe fata la raport..la sefii tai daca sti atat de multe.. sau vrei sa ti anihilezi concurenta ? Inca ceva nene militianule care esti tu de militian..ma gandesc..facut la apelul bocancilor, atat esti de bocna incat nu iti dai seama ca nu foloseste la nimic schimband-uti usernamul. IDul este acelasi! Ma gandesc ca baietii de la DNA urmaresc aceste comenturi si ar fi bine daca te ar cita olecuta si pe mataluta, nu de alta dar vazand ca sti atatea ar fi pacat sa nu te stranga de oo .. Daca sti ceva..asa ca pentru noi astia cotizantii la salariile voastre..limineazane si pe noi ! Sa traiti don militian …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.