SCANDALOS Timișoara, „orașul de cinci stele” în care ȘOBOLANII se plimbă chiar...

SCANDALOS Timișoara, „orașul de cinci stele” în care ȘOBOLANII se plimbă chiar prin centru

4
DISTRIBUIȚI

sobolan timisoara

Imagine dezolantă în centrul Timișoarei.


Capitala Banatului se laudă cu titulatura de oraș de cinci stele, însă suferă în ceea ce privește modul în care sunt îngrijite parcurile și spațiile verzi. Trecătorii care s-au plimbat, aseară, în jurul orei 21.30, prin fața Catedralei Mitropolitane au tras o sperietură zdravănă.

Un șobolan se plimba nestingherit chiar pe trotuarul din lateralul catedralei, spre stația autobuzului 33. Acesta a venit din parcul din spatele catedralei și de abia după ce câțiva tineri s-au apropiat de el, șobolanul a fugit într-un tufiș. Însă, după doar câteva minute, șobolanul a reapărut pe marginea trotuarului și abia apoi s-a făcut nevăzut în parc.

De câteva săptămâni, în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane municipalitatea a început refacerea aleilor. Acest parc este și preferatul ciorilor, pe care reprezentanții Primăriei Timișoara au tot încercat să le alunge folosind diverse metode.

4 COMENTARII

  1. Nicio grija, si in viena se plimba sobolani prin centru. Cat despre ciori, stiu eu o solutie pt domnul primar: sa taie copacii! Pleaca si ciorile sigur..

  2. Deh. Daca ati stii cati sobolani am vazut prin zonele centrale ale Berlinului, Parisului sau ale Londrei… Sunteti niste ipocriti de pe alta planeta, ziaristi de 2 lei care cauta doar samanta de scandal ca sa zica ca fac si ei ceva…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.