Școala de vară pentru tineri scriitori și artiști fotografi din vestul țării....

Școala de vară pentru tineri scriitori și artiști fotografi din vestul țării. Unde are loc și cum te poți înscrie

0
DISTRIBUIȚI

scoala1

Asociația culturală Ariergarda organizează o Școală de vară pentru tineri scriitori și artiști fotografi. Anul acesta tabăra are loc într-o locație deosebită, la căsuțe de camping cu ștrand la Lipova.


Vor susține ateliere de literatură scriitorii Ana Maria Pușcașu, Viorel Marineasa, Daniel Vighi, directorul Școlii.

Ateliere de artă fotografică vor fi susținute de conf. univ. dr. Camil Mihăiescu, șeful departamentului de design al Facultății de arte plastice de la Universitatea de Vest din Timișoara.

Mai mult, școala are în program o excursie de o zi cu căruțe cu cai în zonele pustii din Podișul Lipovei și o zi de expediție cu bărcile pe Mureș, organizată de Equilibrium Team. Distanța expediției va acoperi ruta Lipova – Păuliș, 17 km, pe granița istorică dintre Transilvania și Banat. Expediția va fi temă de creație literară și fotografică și se va concretiza ulterior cu o expoziție de fotografie artistică cu lecturi literare la Muzeul de Artă din Lipova și la Galeria Vega-Bastion din Timișoara.

Școala de vară pentru tinerii scriitori și artiști folografi se va desfășura în perioada 29 iulie – 2 august 2015,  locurile fiind limitate la 10 participanți pe serie. Prețul pentru 4 nopți de cazare, cu acces la facilitățile campingului și masa în sistem catering și deplasarea de la Timișoara la Lipova și împrejurimi: 320 lei. Excursia cu căruța mai costă 10 lei, iar raftingul pe Mureș 89 de lei de persoană.

Cei interesați pot să se înscrie la ariergarda@gmail.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.