Seară de mare rafinament muzical alături de Erik Truffaz Quartet, la Timişoara...

Seară de mare rafinament muzical alături de Erik Truffaz Quartet, la Timişoara FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1742830598">

concerteriktruffaz (17)Erik Truffaz, un instrumentist care nu mai are nevoie de nicio prezentare în rândul amatorilor de jazz din întreaga lume, a susţinut un concert extraordinar joi seara la Timişoara, La Căpiţe, în faţa unui public numeros, evenimentul fiind unul care a stârnit interesul unor melomani şi din oraşele învecinate.

Elveţian doar prin naştere (1960), dar get-beget francez prin restul – adică domiciliu, educaţie, respiraţie -, Erik Truffaz este un trompetist ce a fost călăuzit în lumea muzicii de către tatăl său, de asemenea muzician şi a urcat pe scena celebrului festival de la Montreux în 1987. De atunci, muzicianul a obţinut o serie de premii şi a editat câteva albume de mare succes.

Concertul din Timişoara a început fix la ora anunţată, iar printre spectatori s-au numărat şi o serie de reprezentanţi ai scenei muzicale locale. Erik Truffaz a rostit şi câteva cuvinte în limba română şi a fost aplaudat la scenă deschisă de publicul prezent. Alături de el, pe scenă au mai fost prezenţi Mark Erbetta, Christophe Chambet şi Benoit Corboz.

Foto: Facebook Psihodrom

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.