Sebastian Răducanu, ÎNCREZĂTOR în cursa pentru şefia PSD Timişoara. Vezi ce planuri...

Sebastian Răducanu, ÎNCREZĂTOR în cursa pentru şefia PSD Timişoara. Vezi ce planuri a dezvăluit la PRESSALERT LIVE VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

sebastian raducanu

Preşedintele executiv interimar al PSD Timişoara, Sebastian Răducanu, a fost invitat în această seară la emisiunea PRESSALERT LIVE, unde şi-a făcut publică viziunea privind dezvoltarea şi gestionarea PSD Timişoara pentru obţinerea unui scor mai mare la alegerile din 2016 şi nu numai. Răducanu a explicat că decizia de candida a fost legată de suportul pe care l-a primit din partea colegiilor din oraş, în special a membrilor colegiului IV.

Despre contracandidatul său, reputatul medic şi deputat Florin Bîrsăşteanu, invitatul a declarat că „este un candidat puternic, un candidat legitim un om cu notorietate în Timişoara, un medic foarte bun, un profesionist, dar pentru asta este competiţia.


Mă bazez pe experienţă, sunt din 2002 în partid, chiar dacă sunt tânăr, este o experienţă acumulată în multe campanii electorale. Este o muncă politică, nu am avut funcţii, nu am cerut nimic de la partid, am făcut o muncă politică şi poate că asta m-a ajutat foarte mult să cresc din acest punct de vedere. Cred că am această capacitate de modernizare dintr-un anumit punct de vedere, legat de ceea ce înseamnă partid, şi am încredere că echipa care se va forma după aceste alegeri va fi una foarte puternică, una care să poată să câştige primăria Timişoara în 2016”, a spus invitatul.

Cât despre planurile concrete, Răducanu susţine că este nevoie de „un acces modern la servicii publice integrate, educaţie, un buget mai mare alocat pe această zonă, pe partea socială. Nu vrem să dăm pomeni electorale, dar dacă urmăriţi modul în care se împarte bugetul local o să vedeţi că anumite sectoare sunt destul de viciate”. Mai mult, pesedistul a mai spus şi că formaţiunea pe care o conduce a elaborat, cu ajutorul specialiştilor, un plan pentru creşterea calităţii vieţii în Timişoara pe toate sectoarele importante.

Legat de descrierea făcută recent de contracandidatul său tinerilor din PSD, respectiv cea de lipitori de afişe, Răducanu a ţinut să îl apere pe Bîrsăşteanu, spunând că a fost vorba de o scăpare și subliniind că nu e o ruşine să faci și munca de jos în cadrul unui partid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.