Senatorul PLR Petru Ehegartner, pregătit să intre în luptă pentu Primăria Timișoara....

Senatorul PLR Petru Ehegartner, pregătit să intre în luptă pentu Primăria Timișoara. Cine i-a propus să candideze

0
DISTRIBUIȚI

ehegartner la pressalert live 6

Săgeată lansată astăzi de senatorul ALDE Petru Ehegartner, în cadrul unei conferințe de presă. Prezent în fața jurnaliștilor alături de vicepreședintele ALDE, președinte interimar al PC Timiș, Ion Davițoiu, Ehegartner a oferit o serie de detalii legate de palnurile de viitor a noii formațiuni.


Întrebat dacă ia în calcul să candideze la Primăria Timișoara în anul 2016, Ehegartner nu a negat că ipoteza îi face cu ochiul. „Ce pot să vă spun e că noua formațiune va avea un condidat la primărie, că pe noua formulă aș putea să fiu eu sau alții. Obiectivul este ca pe toamnă să putem ajunge să avem organizații pe toată cuprinderea filialei și să putem pretzenta liste complete în toate organizațiile. Mi s-a propus de către adversari să candidez. (…) Sunt catalogat cu memoria șubredă și mi se spune că mă cred în USL încă. Eu mă cred în continuare și mă voi încrede până la
sfârșitul acestui mandat în slujba celor care m-au ales. Într-o democrație autentică trebuie să nu schimbăm roata mâinii din mers”.

Vizavi de faptul că i s-a propus să candideze pentru Primăria Timișoara, senatorul a spus că propunerea nu a venit de la nivel local, ci de la centru și că printre altele mulți din foștii săi colegi din vechiul PNL sunt deloc mulțumiți de politica adoptată de PNL după fuziunea cu fostul PDL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.