ȘOCANT Un artist plastic din Timișoara s-a aruncat de la etajul IV...

ȘOCANT Un artist plastic din Timișoara s-a aruncat de la etajul IV al unui bloc. Vezi ce motiv DUREROS l-a împins la acest gest extrem FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

10906470_10203983369680804_6716614659611303471_n

Un bărbat de 46 de ani din Timișoara a decis să încheie socotelile cu viața, la miezul nopții. El s-a aruncat în gol de la fereastra apartamentului situat la etajul IV al unui bloc din cartierul Iosefin. Sorin Dungan, spune soția, era depresiv.

Nici vecinii, nici soția, nu pot înțelege de unde a avut atâta putere bărbatul. A căzut în stradă, vizavi de Piața Iosefin, la mare distanță de bloc. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD, care l-a stabilizat pe bărbat și apoi l-au dus la Spitalul Județean din Timișoara. Medicul Mihai Grecu, șeful UPU, prezent și el la locul accidentului, a declarat pentru PRESSALERT.ro că nu poate da un prognostic asupra evoluției pacientului, acesta suferind multiple fracturi vizibile și probabil altele interne și severe.

Sorin Dungan este absolvent de Arte Plastice, cunoscut grafician. Potrivit soției sale, cu care formează un cuplu de 11 ani, acesta era depresiv de mai mult timp, fără să urmeze vreun tratament. ”A mai avut tentative, iar de sâmbătă este foarte rău. Probabil suferea pentru că nu și-a văzut de foarte mult timp fiul din prima căsătorie, în vârstă de 18 ani, care stă cu bunicii materni, în Calea Șagului. Acum mi-a spus că se sinucide, l-am tras înapoi, apoi mi-a zis că merge la baie. Mi-a spus să am grijă de pisici, avem două, și că el o să aibă grijă de mine, și de copil, din cer. Nu am putut să-l țin, are 1,83 metri înălțime”, povestește femeia.

Una dintre vecine își amintește că în urmă cu exact un an, bărbatul a mai avut un puseu depresiv dramatic, și s-a chemat ambulanța, însă acesta nu a beneficiat de niciun fel de suport medical. ”A venit o doctoriță  căreia nu îi păsa de nimic, și l-a invitat la spital. Dacă el nu a vrut, l-a lăsat în pace, fără să caute să îl îndrume spre un specialist, pentru tratament”, povestește femeia.

Acesta este al doilea caz de acest gen petrecut în numai două zile la Timișoara.


În ambele situații, bărbați de vârste apropiate s-au aruncat de la etajul IV.

Foto: Adrian Pîclișan


LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.