Spectacol de gospel „Let it shine” la Timișoara. Când și unde are...

Spectacol de gospel „Let it shine” la Timișoara. Când și unde are loc

0
DISTRIBUIȚI

Gospel-6887

Asociaţia Culturală TGP invită timișorenii la concertul extraordinar de muzică gospel „Let it shine!”, cu care se va încheia cea de-a XI-a ediţie Timişoara Gospel Project. Spectacolul va avea două reprezentaţii la sala Capitol a Filarmonicii „Banatul”, sâmbătă 20 iunie la ora 20 şi duminică, 21 iunie la ora 19. Intrarea este liberă, iar publicul este rugat să doneze o sumă de bani pentru Centrul de Îngrijire Paliativă de tip hospice „Casa Milostivirii Divine” (www.hospice-timisoara.org), singurul de acest gen din vestul ţării.  „Va fi un concert care îşi merită titlul, cu o muzică ce luminează sufletul, care ne aminteşte de bunătatea şi iubirea din noi”, a declarat dirijorul german.

După doar o săptămână de repetiţii, cei 100 de corişti amatori vor cânta acompaniaţi de profesioniştii Cristian Creiniceanu (pian), Petre Ionuţescu (trompetă şi clape), Johnny Kui (chitară), Daniel Kui (chitară bas) şi Sergiu Cătană (tobe), sub conducerea muzicală a lui Dominic Samuel Fritz.


Din rândul corului vin şi solişti vocali care vor condimenta repertoriul de muzică gospel.

Iniţiat în 2005 de Dominic Samuel Fritz, Timişoara Gospel Project a început cu 10 oameni şi un pian şi a culminat la ediţia jubiliară din 2014 cu un impresionant concert de gospel simfonic alături de Orchestra Filarmonicii Banatul şi un band rock. Dirijorul german, care este şi preşedintele Asociaţiei Culturale TGP, a fost distins în 2014 de către Primăria Municipiului Timişoara cu Diploma de Excelenţă pentru contribuţia la viaţa culturală a comunităţii prin cei 10 ani de Timişoara Gospel Project.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.