Spectacol de modă plin de culoare şi extravaganţă la Glamorous Friday Night...

Spectacol de modă plin de culoare şi extravaganţă la Glamorous Friday Night FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1766553600">

fahioncafedeparis (8) [1600x1200]Amatorii de fashion au avut parte de un spectacol numit Glamorous Friday Night, care a inclus ţinute Nifty by Josephine şi o colecţie semnată Andreea Diaconu, evenimentul desfăşurat în inima oraşului, la Cafe De Paris din Bastion, bucurându-se de succes în rândul spectatorilor.

„Aseară am prezentat colecţia «Sunny» By Andreea Diaconu, o colecţie plină de culoare, elegantă dar în acelaşi timp extravagantă, ţinute create din materiale şi broderii fine pentru toate femeile. O colecţie în care se regăsesc toate tipurile de femei Am început să creez haine acum un an, din dorinţa de a oferi clientelor mele lucruri unicate de calitate şi la preţuri accesibile tututuror. Am avut mulţumesc lui Dumnezeu un parcurs destul de rapid care a prins destul de repede în acest nou val de designeri români. În general, în colecţiile mele se vede omul din mine, un om ambiţios, vesel şi mereu optimist. Dar cea mai mare inspiraţie a mea este fetiţa mea care este fericirea întruchipată. Ţin să mulţumesc publicului care mi-a aprceiat colecţia, deasemenea mulţumesc Cafe De Paris pentru invitaţie“, ne-a declarat Andreea Diaconu.

Foto: Cristian Bala

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.