SPECTACULOS O imagine cu Cascada Bigăr din Banat, desemnată cea mai frumoasă...

SPECTACULOS O imagine cu Cascada Bigăr din Banat, desemnată cea mai frumoasă fotografie din lume

1
DISTRIBUIȚI

flavian_savescu-620x400

Un fotograf din Reșița a realizat cea mai frumoasă fotografie din lume. Flavian Savescu a reușit să imortalizeze într-un mod spectaculos Cascada Bigăr, care a fost desemnată cea mai spectaculoasă cădere de apă din lume. Pentru imaginea realizată cu Cascada Bigăr, fotograful bănățean a fost recompensat cu medalia de aur la Salonul Internațional de Fotografie din Elveția.

“Au participat peste 400 de fotografi amatori și profesioniști din întreaga lume, dar au ales fotografia mea pentru medalia de aur, iar faptul că am fost răsplătit cu ea mă ajută să particip în continuare și la alte saloane, să evoluez ca fotograf (…) Dacă stau să mă gândesc nu sunt profesionist, sunt fotograf amator“, a declarat Flavian Savescu pentru Express de Banat.


Fotograful bănățean spune că a realizat imaginea cu Cascada Bigăr anul trecut. “Am făcut multe poze acolo, dar am prins puțin curent și se văd altfel apa, spuma … Toate se rotesc prin curenți! Tehnica e puțin deosebită, nu poți să o faci pur și simplu. Fac multe fotografii, din diverse unghiuri și le editez pe cele sugestive. Am făcut sute de poze să o aleg pe cea ideală. Am diverse variante în funcție de momentul din zi și de calitatea luminii”, a mai explicat fotograful.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.