Studenți din întreaga țară se întâlnesc la Timișoara pentru a prezenta aplicații...

Studenți din întreaga țară se întâlnesc la Timișoara pentru a prezenta aplicații web sau mobile inovative. Cum sunt premiați cei mai creativi tineri

0
DISTRIBUIȚI

aplicatii-mobile-5

Studenți din România, dar și din străinătate își dau întâlnire la Timișoara, în acest sfârșit de săptămână. Tinerii vor avea ocazia să își prezinte cele mai interesante proiecte, dar și să interacționeze direct cu reprezentanți ai mediului economic, care i-ar putea angaja. Totul în cadrul Concursului Studențesc Interactive Digital Media Student Content, organizat de Universitatea Politehnica din Timișoara în data de 21 iunie.

Interactive Digital Media Student Contest este o competiție studențească ce își propune să stimuleze creativitatea și spiritul de competiție în domeniul multimedia.


Astfel, tinerii vor putea prezenta proiecte inedite în cadrul a patru secțiuni, și anume aplicații web pe o temă de actualitate, aplicații mobile, producție audio-video și design grafic.

Proiectele prezentate în concurs pot fi proiecte de diplomă sau dizertație, dar și proiecte realizate de către studenți în afara procesului educațional. Premiile oferite studenților participanți la concurs sunt foarte atractive, constând în gadget-uri de tip smartphone, tablete, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.