Sute de timișoreni și-au căutat un job la târgul organizat de UPT

Sute de timișoreni și-au căutat un job la târgul organizat de UPT

1
DISTRIBUIȚI

targ15

Zeci de companii de top, sute de locuri de muncă și de participanți la cel mai mare târg de joburi al verii, organizat de Universitatea Politehnica din Timișoara.

Peste 30 de firme de top din regiunea de vest, sute de locuri de muncă și sute de participanți la cel mai mare târg de joburi al verii, care a avut loc în weekend la Timișoara. Companii internaționale, dar și întreprinzători locali, au participat la evenimentul organizat de Universitatea Politehnica din Timișoara.  Evenimentul “ACTIV pe Piaţa Muncii: Abilităţi şi Competenţe Tehnice pentru Integrare şi Valorificare pe Piaţa Muncii”, care s-a desfășurat în acest weekend la Casa Tineretului din Timișoara. Proiectul se desfășoară în cadrul “ACTIV pe Piaţa Muncii: Abilităţi şi Competenţe Tehnice pentru Integrare şi Valorificare pe Piaţa Muncii” și a fost organizat de Universitatea Politehnica din Timișoara.

Publicul țintă al târgului a fost alcătuit din: persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, persoane inactive, şomeri de lungă durată (cu sau fără studii superioare, inclusiv absolvenți de liceu fără diplomă de bacalaureat) care s-au specializat prin cursurile oferite în cadrul proiectului la Universitatea Politehnica Timișoara, precum: operator introducere, validare și prelucrare; operator calculator electronic şi reţele; operator procesare text, imagini; designer pagini Web; specialist în domeniul proiectării asistate de calculator și au reușit, în acest fel, să intre în contact direct cu agenții economici și să își găsească jobul vizat.


Pe lângă acest tip de joburi, companiile au venit cu oferte variate pentru toți timișorenii: locuri de muncă în hoteluri, restaurante, textil, comercial, necalificat etc.

targ13

“Ne-am dorit prin acest eveniment să continuăm implementarea strategiei proprii Universității Politehnica din Timișoara, privind implicarea activă și permanentă în problematica societății. Ne bucurăm că un număr mare de companii de top, nu doar la nivel local, ci la nivel național, au răspuns invitației noastre și au venit cu o ofertă variată de locuri de muncă, atât pentru cursanții din cadrul proiectului, cât și pentru publicul larg. Evenimentul a fost unul de succes și le mulțumim tuturor celor care au participat”, a spus prof.ing. dr. Ilare Bordeașu, coordonatorul proiectului.

1 COMENTARIU

  1. Stimati jurnalisti, va rog sa verificati informatiile pe care le publicati pe acest site pentru ca nu sunt deloc adevarate si denatureaza total realitatea pe care doriti sa o prezentati cititorilor dvs.
    1. „zecile de companii de top” de fapt… au fost doar 20 (firme gen restaurante, hoteluri, firme mici de operare date din Timisoara) care nicidecum nu au fost de „top” si s-au prezentat superficial cu cate un afis lipit pe unul din peretii standului. Exceptie au facut 6 companii mai mari care si-au adus si roll-up-urile din dotare.
    2. Din „sutele de participanți” la care probabil se asteptau organizatorii, au trecut si vizitat intr-o doara cateva zeci de persoane in cele doua zile ale evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.