Timișoreanul care-l vrea plecat pe prim-ministrul Victor Ponta: „E a treia oară...

Timișoreanul care-l vrea plecat pe prim-ministrul Victor Ponta: „E a treia oară când merg singur la protest”. Cine sunt „licuricii” care nu reușesc să-l intimideze

0
DISTRIBUIȚI

protestatar solitar anti-ponta (3)

Dacă la București, în fața Guvernului, au cerut demisia premierului câteva sute de oameni, un singur timișorean a manifestat, în această după-amiază, cu același scop, în Piața Operei din orașul de pe Bega.

Protestatarul solitar era dotat cu un steag albastru cu lupul dacic auriu în mijloc și cu câteva mesaje pe foi A4 și a „patrulat” în fața clădirii Operei, fiind luat imediat la întrebări de polițiștii locali, care au intenționat să îl amendeze, dar până la urmă au ajuns la concluzia că tânărul nu încălca nicio lege.

„Lupul singuratic” este Daniel Florin Samson, principalul mesaj al timișoreanului fiind „Fără penali la guvernare”.


Faptul că protestează de unul singur nu-l descurajează deloc, ironizându-i pe „licuricii”, polițiștii locali, de care spune că nu se lasă intimidat. „E a treia oară când merg singur la protest. Dar am văzut ca deranjez urât de tot. Am stat o oră și ceva în soare cu steagul și cu mesajul în mână. V-ați trimis «licuricii» să mă intimideze și să mă demoralizeze. Dar s-au întors licuricii intimidați și demoralizați. Dacă vreți să reușiți ceva cu mine, aveți alte opțiuni: cuțite, bâte, trancane…”, a comentat tânărul pe Facebook.

protestatar solitar anti-ponta (2)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.