Timişorenii, nemulţumiţi de ambuteiajele din Piaţa Bălcescu. Ce le transmite primarul Robu

Timişorenii, nemulţumiţi de ambuteiajele din Piaţa Bălcescu. Ce le transmite primarul Robu

1
DISTRIBUIȚI

trafic blocat 1

Reconfigurarea Pieţei Bălcescu încă le dă bătăi de cap timişorenilor. Deşi edilul-şef Nicolae Robu susţine că ideea sa de reamenjare a pieţei a fost una bună şi că locul arată excepţional, oamenii se plâng de lipsa locurilor de parcare sau mai exact de faptul că în zonă traficul este îngreunat de ambuteiajele care se creează din cauza părinţilor care nu au unde să îşi parcheze maşinile atunci când îşi duc copiii la şcoală.


De cealaltă parte, Robu este convins că oamenii sunt de vină pentru faptul că nu se pregătesc din timp şi că îşi duc micuţii la şcoală pe ultima sută de metri, astfel că nu au timp să parcheze regulamentar şi să elibereze astfel zona, ci se mulţumesc să oprească pe carbosabil pentru ca micuţii să iasă din maşini în grabă.

„Voi cere poliţiei să intervină. Dacă piaţa nu a fost amenajată funcţional, ce să mai spun faţă de ce era înainte. Tot la civilizaţie şi indisciplină ajungem. Locul a fost gândit frumos şi corect, dar în momentul în care cineva vine şi nu respectă regulile de cirulaţie îi încurcă pe toţi”, le-a transmis Robu nemulţumiţilor. De-a lungul timpului, nemulţuirile legate de piaţă au fost cauzate şi de tăierea copacilor din zonă sau de intenţia edilului de a amplasa aici Coloana Fidelităţii.

1 COMENTARIU

  1. sa nu se dea prioritate de stanga cei ce vin de pe linia tram 7 sa nu se mai consulte facebooc-ul sa nu se mai vorbeasca la telefon si multe altele,invatati regula de prioritate a intersectiei care nu este sens giratoriu decat in capul unora…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.