Trei contrabandiști reținuți și marfă de zeci de mii de lei confiscată...

Trei contrabandiști reținuți și marfă de zeci de mii de lei confiscată de polițiști în urma a 10 percheziții. Ce ascundeau suspecții, pe lângă țigări

0
DISTRIBUIȚI

tigari contrabanda

Trei persoane au fost reținute de polițiști și peste 52.000 de țigarete de contrabantă, adică 2.600 de pachete, fără marcaje fiscale și diverse articole de îmbrăcăminte și încălțăminte susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de 52.000 de lei, au fost ridicate în urma a 10 percheziții efectuate pe raza județului Hunedoara.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul Serviciului Operaţiuni Speciale Alba, au efectuat 10 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Hunedoara, în urma cărora au fost ridicate în vederea confiscării peste 52.000 de ţigarete, fără marcaje fiscale, în valoare de 27.000 lei, precum şi diverse articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 25.000 lei.

„În cauză, poliţiştii au dispus reţinerea faţă de trei bărbați de 36 ani, 47 ani şi 66 ani din municipiul Deva.


Cei trei vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, agentul principal Laura Bradu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.