Un bărbat a fost prins de polițiștii de frontieră cu 130 de...

Un bărbat a fost prins de polițiștii de frontieră cu 130 de litri de țuică. Cum a fost pedepsit

7
DISTRIBUIȚI

tuica

Poliţiştii de frontieră au confiscat cantitatea de 130 litri de țuică de la un cetățean care nu avea documente pentru proveniența mărfii. Omul spune că a făcut țuica în gospodăria proprie, însă cum nu avea acte pentru băutură, a rămas fără ea.

”Ieri, în jurul orelor 20.30, un echipaj al poliţiştilor de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidăş – I.T.P.F.


Timişoara, aflat în misiune, a oprit pentru control pe comunicaţia Oraviţa-Moldova-Veche un autoturism marca Volkswagen, condus de G.C., în vârstă de 33 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Caraş-Severin. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, în interiorul maşinii, cantitatea de 130 litri băutură spirtoasă distilată pentru care bărbatul nu deţinea documente de provenienţă. Bărbatul a declarat poliţiştilor de frontieră că alcoolul a fost produs în gospodăria proprie şi era destinat vânzării”, a declarat comisarul de poliție Amina Brăilă.

Pe lângă faptul că i s-a confiscat rachiul, bărbatul a fost și sancționat contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei.

7 COMENTARII

  1. Duba plina cu tigari nu ati prinso , pe cei ce trec prin vama Naidas si sunt urmariti international nu ia-ti retinut.Dar ati prins pe un cetatean care a trudit de dimineata pana seara in livada ca sa-si adune prunele ,sa le duca la cazan sa-si faca tuica.Mai rau decit pe vremea lu-i Ceausescu,astia sunt bugetari cu regim special,platiti gras si din bani respectivului cetatean.Politia de Frontiera din Naidas nu-si desfasoara activitatea in sprizinu cetateanului, ci inpotriva lui ,ei hartuiesc cetaceanu atat in vama cit si pe drum.

  2. ACTIVITATE IN POTRIVA CETATEANULUI ROMAN.DACA NE LUATI PRODUCTIA NOI DE UNDE MAI PLATIM TAXE SI INPOZITE,VOI DE UNDE VA MAI LUATI SALARIU?

  3. Ce dracu au poliţiştii de frontieră cu tuica omului. Se vede clar ca nu au altceva de facut,sant prea multi,si au inca, dupa atati ani, sindromul de ciupeala.Aceasi Poliţie de Frontieră Naidăş ,care are muulte bube. Rusine. Stat Politienesc !

  4. Chiar e o mare rusine pentru Naidas. Sa prindeti tigarile si alcoolul sarbesc de 96 de grade, nu tuica omului !!!!! Asta numai dottore va poate invata sa confiscati tuica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.