Un muncitor de 28 de ani a MURIT după ce a căzut...

Un muncitor de 28 de ani a MURIT după ce a căzut de la etajul VII al unui bloc în curs de anvelopare. Ce nereguli au fost constatate

2
DISTRIBUIȚI

anvelopare-blocuri

Un muncitor care lucra la anveloparea unui bloc pe Calea Șagului a decedat, luni, în condiții dramatice. El a alunecat de pe schelă de la înălțime.

”Un tânăr de 28 de ani, în timp ce efectua lucrări de reabilitare a unui bloc pe Calea Șagului, a căzut de la etajul VII, de pe o schelă”, a declarant Ancuța Morariu, ofițerul de presă al IPJ Timiș.

Bărbatul a fost preluat de o ambulanță, însă a decedat la scurt timp după ce a ajuns la spital.

Inspectoratul Teritorial de muncă Timiș face cercetări, legate de cum nu au fost respectate măsurile de securitate a muncii, sub coordonarea inspectorului șef, Pavel Kașai.

Victima, Răzvan Lupșa, avea 28 de ani și este din Timișoara.


El lucra la anveloparea unui bloc, pentru SC Imockei SRL. Din primele informații ale anchetatorilor, acesta nu purta cască de protecție, deși lucra pe schelă la aproape 20 de metri înălțime.

2 COMENTARII

  1. Bravo…ITM…si toata comisia…daca vea casca in cap…de la 20 de m inaltime…nu patea nimic….Ce penibili pute-ti fii…Firma aia care nu mai stie cum sa plateasca taxe…impozite…licitatii..si alte drepturi….si chiar stiu ce spun din experienta….de unde sa indeplineasca toate porcariile financiare…care se cer..???…Lucrati la stat…bugetari…v-au crescut salariile….in rest…nu stiti nimic…Omul ala a murit nevinovat..caci obligati firmele sa nu aibe posibilitati sa lucreze cu oameni profesionisti….Lucreaza cu aoameni care o duc greu…si risca viata pt. o paine….Intrebare…dupa cate luni incaseaza firma respectiva bani pe lucrare…????….In rest..de unde investitii…pt ca le luati si aerul pe ca-l respira….RUSINE…a murit un om…din cauza voastra…sistem de neidestulati ce sunteti…!!!

  2. nu a murit un om din cauza lor.a murit un om din vina lui,pt ca nu purta nici macar echipament de protectie.de ce nu avea centura de ancorare?daca era legat nu pica.si stai linistit ,ca orice firma care se ocupa cu constrictii si si unde muncitorul este pe schela , ti se asigura echipament de protectie.nu ai ce cauta pe schele fara casca,centura si bocanci.poti castiga o amarata de pita si daca ai echipament pe tine.

    Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2015/06/un-muncitor-de-28-de-ani-murit-dupa-ce-cazut-de-la-etajul-vii-al-unui-bloc-curs-de-anvelopare-ce-nereguli-au-fost-constatate/

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.