Un tânăr aflat în stare gravă în urma unui accident are nevoie...

Un tânăr aflat în stare gravă în urma unui accident are nevoie de sânge. Cum îl puteți ajuta

6
DISTRIBUIȚI

rudolf hanzelik

Momente cumplite pentru familia, prietenii și apropiații unui tânăr din Hunedoara. Acesta a suferit un ieri un grav accident de circulație, iar acum are nevoie de ajutorul oamenilor. Rudolf Hanzelik, inițiatorul proiectului „Salvați Mocănița”, cunoscut pentru acțiunile sale civice, pentru pasiunea cu care a cartografiat zona Hunedoarei și cu care i-a impresionat pe cei de la Google Maps, se află internat la Casa Austria din Timișoara după ce a fost lovit de un camion.

Ieri dimineață, tânărul se plimba cu o motocicletă prin Hunedoara, iar la un moment dat a fost lovit de o autoutilitară.


Potrivit polițiștilor, vinovat pentru producerea accidentului este șoferul mașinii, care nu s-a asigurat la un viraj. În urma coliziunii, tânărul a fost grav rănit. „Victima, un pacient de 29 de ani, era cu un traumatism cranio-cerebral, cu pierderea stării de conștiență și cu un traumatism membru superior drept și cu suspiciune de fractură de femur”, a declarat Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Deva, dr. Valeria Filimon.

Rudolf a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Județean din Timișoara și a fost transferat la Casa Austria. Familia și apropiații lui Rudolf Henzelik îi roagă pe oamenii cu suflet mare să doneze sânge pentru tânărul voluntar. Acesta are grupa sanguină 01 pozitiv. Cei care doresc să doneze sânge sunt așteptați la Centrul de Transfuzie Sanguină de lângă Spitalul Județean Timișoara, de pe strada Martir Marius Ciopec, de luni până vineri, între orele 07.30 – 13.30. Dacă sunt persoane care vor să îl susțină financiar pe Rudolf pot suna la numărul de telefon 0726.459.869.

6 COMENTARII

  1. Pacat ca nu e unul din aia care tureaza motorul pe str hector la 3dimineata, dar io tot sper sa se gaseasca cate un camion si pt aia.

    • Dumneatea iti dai seama ce vorbesti domnule, un om se zbate intre viata si moarte si dumneata nu numai ca nu il ajuti.. Que dar iti mai si bati joc de suferinta oamenilor.Nu va doresc sa treceti prin momentele prin care trece acum..mama..tata..surorile sau frati lui.Chiar credeti ca ceea ce isi doresc sa vada si sa citeasca e un comentariu de la un necioplit ca dumneata?!Daca nu vrei sa ajuti nu te obliga nimeni dar nu iti bate joc de suferinta oamenilor ca nu se stie cum se intoarce roata in viata si o sa ai si dumneata nevoie de ajutor…

  2. Domnu ionut partene va auziti ce spuneti? Nu va ganditi ca va poate cadea o caramida in cap si sa nu aveti nevoie de camion? De ce sa rugati moarte altuia doar pt ca va deranjeaza sunetele sau Yo stiu ce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.